Флекс бар

Iron Inside

Флекс бар  – е иновативен продукт, чрез вибрациите на който може да тренирате мускулите на цялото тяло.

Повече детайли

24,00 лв

Тренировките с този спортен аксесоар завладя целият свят.  Докато тренирате, вибрациите преминават през Вашето тяло, което помага за по-ефективната тренировка. Благодарение на голямото разнообразие от упражнения, вие едновременно съчетавате перфектното натоварване и истинско удоволстиве по време на тренировката. Това е Вашият идеален уред за перфектната домашна тренировка.

Уредът е изработен от фибростъкло. Първоначално намира широко приложение във физиотерапията, като упражненията укрепват предимно по-дълбоките мускули. В продължение на няколко години те се използват в курсове за укрепване на мускулатурата и оформянето на тялото. Натоварванията са съсредоточени предимно в малките мускули около раменната става. Това го прави незаменим аксесоар за укрепване и възстановяване след тежки травми в областта на раменете.

Много хора подценяват този уред, но не е никак лесно да накарате флекс бара да се люлее и да поддържате напрежението продължително време. Усилията не са никак малки, а вашите мускули за пръв път ще изпаднат в подобно състояние. Вие ще успеете да натоварите вашите мускули в голяма дълбочина и в същото време предпазвате Вашите стави.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!