HARBINGER - ръкавици за фитнес "Training Grip" с Накитници

Harbinger

Скоро в наличност !

Ръкавици за фитнес Training Grip с накитници са едни от най-удобните, иновативни и здрави ръкавици от високия клас на Harbinger, които осигуряват високо качество и комфорт на тренировките и се нарежда непосредствено след ръкавици Big Grip II. Моделът е с накитник „WristWrap®”.

Повече детайли

55,00 лв

Ръкавици за фитнес Training Grip с накитници притежават патентованата технология „WristWrap®” стабилизира китката, оказвайки регулируем, но умерен натиск. По този начин китката се намира в правилна позиция по време на тренировка.
Върху дланите на ръкавици за фитнес Training Grip с накитници са разположени патентовани Tech Gel възглавнички които се разливатвърху формата на ръката и предпазват от стреса предизвикан от активните тренировки с тежести.
Ръкавици за фитнес Training Grip с накитници са с иновативен дизайн с извивка при пръстите, който осигурява естествен и максимален комфорт на ръцете.
Уникалната Comfort Techматерия остава гъвкава и еластична и запазва оригиналната си форма дори след множество изпирания.
Ръкавици за фитнес Training Grip с накитници е с удължени пръсти, като по този начин ръцете се предпазват максимално.
Ръкавици за фитнес Training Grip с накитници притежават патентованата подплата „NoSweat™”, която попива потта от ръцете Ви и осигурява комфорт по време на тренировка.
Hand wash and air dry технологията позволява солта и мръсотиите да се отстраняват, без Ръкавици за фитнес Training Grip с накитници да губят еластичност или оригиналната си форма.

Ако търсите възможно най-високият клас лукзозни и здрави ръкавици Ви препоръчваме Big grip 2 с накитници.

Начин на употреба:
Поставете върху ръцете си преди физическо натоварване.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!