Релефен фоумролер

SZ Fighters

Уникален уред за  самомасаж. Този иновативен продукт ще помогне на вашето тялото да се чувства по-добре.

Положителен ефект върху целулита:  релефен фоумролер / Размери - 28cm*15cm

Повече детайли

40,00 лв

Освен ерфектният вариант за самомасаж той ще постигне и добър резултат и върху визията! Благодарение на дизайна си, той Ви помага да разбиете целулита и то само с упражнениея по 20-30 минути на ден!

Лесен за употреба: Ако обичате масажите, това е вашият продукт.  Ако обичате йогата и пилатеса, това е вашият продукт.  Независимо дали се намирате в домашни условия или в залата, Вие със сигурност ще се нуждаете от тази невероятен масажиращ фоумролер. Това е най-важният аксесоар за преди и след тренировка.

Съчетайте полезното с приятното: Фоумролерът е иновативен уред, който ще Ви помогне да загреете мускулите преди тренировка или да ги възстановите след нея. При правилно приложение в тренировъчния режим Вие ще намалите риска от травми на мускулите и сухожилията.  И всичко това, докато си доставяте удоволствие от масажа му!

Доказано качество и удоволствие при употреба: Фоум ролерът е произведен от ПВЦ и ЕВА материал. Това го прави достатъчно здрав и устойчив на натоварвания. Той е изключително лесен за поддръжка, като му е нужно просто едно минаване на течаща вода или забърсване с влажен парцал..

Положителен ефект на релефния дизайн: Чрез ненего се постига максимален ефект от масажният ефект. Редовното използване на фоамролера спомага за укрепване на мускулатурата и облекчаване на болките в гърба, като дори помага и за поддържане на правилната поза. Напоследък намира и сериозно приложение при възстановителни етапи след травми.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!