Weider Victory -Myo Gain

Weider

Ексклузивна формула, която съдържа уникална комбинация от висококачествени протеини, въглехидрати, глутамин, бета-аланин, креатин, HMB, таурин и витамини. Myo Gain е разработен да постигне максимални резултати в изграждането на мускулна маса докато покачва силата и подобрява възстановяването.

Повече детайли

72,50 лв

В състава на Myo Gain се отличават:

31 грама комплекс от суроватъчен протеин: Суроватъчен протеин концентрат, обогатена суроватка, суроватъчен протеин изолат, суроватъчен протеин хидролизат: Получени чрез най-напредналите процеси на микро и ултрафилтраця познати на пазара. Есенциални да нахранят мускула в тяхната фаза на развитие, тяхното допринасяне е идеално след като тренировката е свършила, в който момент всички тренирани мускули се нуждаят от хранителни съставки да постигнат максимално мускулно развитие.

4 грама L-Глутамин: Аминокиселина с голямо изобилие в мускулната тъкан, есенциална за оптимизирането на мускулното възстановяване след тренировка. Намаля мускулния катаболизъм и играе важна роля в подходящото функциониране на имунната система.

2,4 грама Креатин: Има ергогенен ефект, увеличаващ запасите от фосфокреатин в мускулните нива и от там Аденозин трифосфат. Всичко това се превръща в източник на енергия и сила като скъсява необходимото време за почивка между сериите, което позволява повишаване на интензивността на тренировките. Той подобрява потентността и притъпява чувството на умора.

1,6 грама Бета Аланин: Аминокиселина пряко свързана с производството на карнозин. Това е дипептид открит в мускулатурата и мозъка, който се освобождава в тялото и увеличава издръжливостта, подобрява мускулните контракции и отлага умората. В допълнение бета аланина предизвиква бързо освобождаване на калций и намаля оксидативния стрес.

800 мг Таурин: Аминокиселина която подобрява процесите на абсорбция на другите хранителни съставки

800 мг HMB: Антикатаболен ефект като набавя защита за мускулите, увеличават силата и мускулната маса като намаля подкожните мазнини

Декстроза,  Малтодекстрин и нишесте: Източник на бързо абсорбирани въглехидрати, които незабавно ще доставят необходимата енергия като едновременно съдържат и бавни въглехидрати, които дълго време ще поддържат енергията редовно и дългосрочно.

Витамин B2 и B6: Оптимизира процеса на енергоразход и набавя ежедневните нужди. B витамините са есенциални за синтеза и регенерацията на клетки.

Начин на употреба:

Приемайте 80 грама пудра разтворена в 400 мл полу-обезмаслено мляко.

Състав: Суроватъчен протеин концентрат, декстроза, малтодекстрин, вкусов подобрител: глицин; (какао теобромин) ниско маслена пудра, креатин монохидрат, инулин, бета-аланин, аромат (шоколад, карамел), инстантен карамел (карамелизирана захар, малтодекстрин); таурин, калций, бета-хидрокси-бета-метилбутарат, натриев бикарбонат, млечен протеин хидролизат, суроватъчен протеин изолат, противоспичащи агенти: трикалциев фосфат, палмово масло, емулгатори: соев лецитин; подсладители: ацесулфам К, пиридоксинов хидрохолорид (витамин B6), рибофлавин (витамин B2). Съдържа лактоза. Може да съдържа следи от глутен и яйца.

Енергия

1561 kJ/ 369 Kcal

 

1249 kJ/ 295 Kcal

 

Мазнини

2,9 гр

 

2,3 гр

 

от които наситени

1,6 гр

1,3 гр

 

Въглехидрати

44 гр

 

35,2 гр

 

от които захари

25,7 гр

 

20,6 гр

 

Белтъчини

38,7 гр

31 гр

 

Сол

0,98 гр

 

0,78 гр

 

Витамин B2

1,75 мг

125

1,4 мг

100

Витамин B6

1,75 мг

125

1,4 мг

100

L-Глутамин

5000 мг

 

4000 мг

 

Бета-Аланин

2000 мг

 

1600 мг

 

Креатин Монохидрат

3000 мг

 

2400 мг

 

ит които креатин

2646 мг

 

2117 мг

 

HMB

1000 мг

 

800 мг

 

Таурин

1000 мг

 

800 мг

 

*% ДПП = дневен препоръчителен прием

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!