iMass

Genius Nutrition

 iMass е водеща, революционна формула, която съдържа мощни съставки, които действат синергично за повишаване на възстановяването, силата, натрупването на мускули и представянето. Изградена е от най-мощните съставки, които са прецизно дозирани за да могат ефективно да подсилят натрупването на мускули, силата и представянето.

Повече детайли

135,00 лв

iMass предлага чудесен баланс между бързо абсорбиращи суроватъчни протеини (WPC, WPH, WPI) - извлечени от щастливи крави, на естествен хранителен режим, без ГМО и антибиотици - овесени въглехидрати и силно разклонен цикличен декстрин (HBCD) за естествено подобряване на представянето, като същевременно редуцира дискомфорта в стомаха. iMass е без захар и има много нисък гликемичен индекс, който ви позволява да трупате мускули, а не мазнини! iMass подхранва мускулите ви с прецизна доза качествени съставки за изключително бързи резултати! Това е възможно благодарение на добавения микс от аминокиселини, BCAA, глутамин, бета-аланин, аргинин, билкови екстракти и креатин, като всяка една от съставките е от съществено значение и е ефективна при изграждането на мускули.

Защо iMass?

     100% суроватъчен протеин
     Усъвършенствани въглехидрати: HBCD
     Без захар, декстроза или малтодекстрин
     Висока доза BCAA - 9.5 g на порция
     Добавен креатин, аргинин, бета-аланин, витамин С
     Произведен с най-ефикасните съставки
     Бърз за приготвяне, свеж, невероятно вкусен продукт
     Естествени вкусове
     Премиум качестео

УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА:

     В тренировъчни дни: Разтворете 2 лъжички (66 g) от iMass в 400-450 ml мляко или вода и консумирайте 45 минути преди тренировка и веднага след тренировка, т.е. общо 4 лъжички на ден.
     В дни без тренировка: Разтворете 2 лъжички (66 g) от iMass в 400-450 ml мляко или вода и консумирайте два пъти на ден, преди основни хранения, т.е. общо 4 лъжички на ден в две порции.

Внимание! Хранителните добавки са предназначени само за здрави хора. Не приемайте добавката ако сте бременна или кърмите. Дръжте далеч от деца. Тази хранителна добавка не бива да се използва като заместител на разнообразната и балансирана диета. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Да се употреби преди посочената дата на опаковката. Съхранявайте на хладно и сухо място.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!