iGain

Genius Nutrition

iGAIN е модерна добавка за натрупване на маса. Нейните изключително бързо абсорбиращи съставки и високата доза BCAA я правят идеалния продукт по отношение на възстановяването на мускулната тъкан и натрупването на мускулна маса.

Повече детайли

115,00 лв

 iGAIN съдържа хидролизиран суроватъчен протеинов изолат - най-бързо абсорбиращия протеинов източник на пазара - царевичен малтодексин - сложен въглехидрат с по-къса молекулна верига - и декстроза - абсорбиращ въглехидрат с висок гликемичен индекс.

Този продукт е специално предназначен за твърди гейнъри.

Всяка доза от iGAIN продукта за маса и изграждане на мускули предлага и максимално възстановяване от интензивните тренировки и помага на тялото ви чрез предоставянето на достатъчно калории за изграждането на мускули, повишаването на издръжливостта и силата.

Особено ако сте склонни да правите изключително сериозни и агресивни тренировки след които чувствате умора.

Благодарение на свръхбързо абсорбиращите си съставки и високо съдържание на BCAA, това е идеален продукт за възстановяване на мускулната тъкан и развитие на мускулна маса.

iGAIN има царевичен малтодекстрин: (сложен въглехидрат с по-къса молекулна верига от останалите сложни въглехидрати) и декстроза: (въглехидрат с бързо възприемане и висок гликемичен индекс.)

И сместа от различни въглехидрати означава повишени нива на усвояване и абсорбиране в стомашно-чревният тракт. Това увеличава количеството въглехидрати, които се използват като гориво и намалява количеството въглехидрати, които натоварват храносмилателният тракт.

Въглехидрати и протеини = По-бързо изграждане на мускулите

Всички суроватъчни пудри могат да подобрят размера на мускулите, да повишат силата и възстановяването ако ги пиете след участие в силови тренировки.

Но този продукт не е за мечтатели. iGAIN е за отдадени, всеотдайни хора.

По тази причина iGAIN има в състава си изолатен хидролизат на суроватъчен протеин: най-високата скорост на абсорбиране, която в момента е на пазара, която повишава наличността на аминокиселините за да стимулира синтеза на мускулен протеин по-ефективно.

Ако сте отдадени на това да давате всичко от себе си във всяка тренировка и високоинтензивен интервал, този продукт може да помогне на вашето натрупване.

Независимо дали никога не сте могли да бягате и да вдигате тежести по едно и също време, вашето тяло е придавало чувството, сякаш сте в непрекъснато анаболно състояние, но след приемането на iGAIN само за седмица, вашето тяло ще започне да се възстановява много по-бързо. На следващия ден ще сте готови да действате отново, но този път с малко повече интензивност.

Хората, които здраво трупат маса също могат да се възползват от iGAIN, тъй като продукта представлява бърз и лесен начин за значително увеличаване на приема на калории, без да се налага да консумирате куп храна.

Какво има в състава?

     HYDRO СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН ИЗОЛАТ

Протеиновата хидролиза е процес, в който протеините се разбиват на по-къси вериги от аминокиселини, наречени пептиди. Хидролизата имитира управлявани от ензимите процеси, възникващи в храносмилателният тракт. В резултат на това, хидролизираните пептиди се усвояват предварително. Нашият хидролизиран протеин изолат съдържа предимно дипептиди и трипептиди, които се абсорбират в червата много по-бързо от свободните аминокиселини или непокътнатите протеини. Поради тази причина този продукт е най-добре да се консумира след тренировка, тъй като задейства по-бързо повишаване на нивата на аминокиселините в кръвообращението и има по-добър инсулинов отговор, които на свой ред подпомага натрупването на мускули и предотвратява катаболизма на мускулните протеини.

     МАЛТОДЕКСТРИН

Малтодекстринът е сложен въглехидрат, извлечен от царевица, с по-къса молекулна верига от останалите сложни въглехидрати. Малтодекстринът е съставен от редица молекули глюкоза, които лесно се абсорбират в тялото. Това е перфектната съставка за преди/след тренировка, която подпомага бързото възстановяване на нивата на гликоген.

     ДЕКСТРОЗА

Известен още като глюкоза, декстрозата е прост, бързо абсорбиращ въглехидрат с висок гликемичен индекс. Декстрозата се използва за повишаване на нивата на инсулин и за попълване на запасите от мускулен гликоген, които се изчерпват по време на тренировка. Декстрозата има много висок гликемичен индекс, което означава, че се абсорбира бързо от тялото и в резултат на това стимулира изключително бърз инсулинов отговор. Инсулинът е анаболен хормон, който транспортира глюкоза, аминокиселини, протеини и други важни хранителни вещества до мускулните клетки. Декстрозата кара нивата на инсулин да скочат, което води до бързо транспортиране на хранителните вещества до мускулните клетки.

ЗАЩО iGAIN

     100% хидролизиран суроватъчен протеин
     Бързо абсорбиращи въглехидрати
     Висока доза BCAA - 10.4 g
     Бързо действие
     Невероятен вкус
     Естествени аромати
     Премиум качество

УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА

     В тренировъчни дни: Разтворете 3 лъжички от iGain в 450-500 ml мляко или вода и консумирайте 30 минути преди тренировка. Незабавно след тренировка, консумирайте 3 лъжици от iGain разтворени в 450 ml вода.
     В дни без тренировка: Разтворете 3 лъжички от iGain в 450-500 ml мляко или вода и консумирайте на гладно сутрин. Консумирайте още 2 лъжички след хранене.

Регулирайте млякото или водата според вкуса.

Внимание! Хранителните добавки са предназначени само за здрави хора. Не приемайте добавката ако сте бременна или кърмите. Дръжте далеч от деца. Тази хранителна добавка не бива да се използва като заместител на разнообразната и балансирана диета. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Да се употреби преди посочената дата на опаковката. Съхранявайте на хладно и сухо място.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!