Quickmass Loaded-Мускулна маса

Allmax Nutrition

Осигурява допълнителни 2020 калории на ден за постигане на колосален мускулен растеж (на базата на 8 лъжички на ден).

Повече детайли

99,00 лв

QUICKMASS Loaded е научно формулиран строител на мускулна маса, разработен на базата на изследвания, проведени в Калифорнийския държавен университет и предназначен да помогне на всеки желаещ да качи чиста мускулна маса бързо. Това изследване показва блестящи резултати. То е проведено върху 2 групи за период от 8 седмици. При групата приемала QUICKMASS LOADED е регистрирано увеличение в размера на гърдите с 1 инч и 4.5 пъти по-голяма мускулна маса в сравнение с плацебо групата.

Този продукт Ви предоставя:

• 60 грама OCTAPRO ™ - 8-степенна матрица за протеинова доставка

• 161 грама CARBPLEX ™ - въглехидратна матрица с балансиран гликемичен индекс (GI)

• 14 грама OMEGALipid ™ - матрица на есенциалните мастни киселини (EFA)

QUICKMASS LOADED постига всичко това чрез научно доказано комбиниране на нивото на калориите в нова система за активирането им, наречена NP5 ™ технология. Всяка една съставка във формулата QUICKMASS LOADED е специално проектирана с единствената цел на предостави на Вас - потребителите най-силният, най-мощният Mass Gainer, създаван досега! ALLMAX Nutrition, чувства, че е постигнала мисията си – оставаме на Вас да прецените!• Осигурява допълнителни 2020 калории на ден за постигане на колосален мускулен растеж (на базата на 8 лъжички на ден).

• Осигурява 5 грама глутамин с уникална матрица и 60 грама time-released протеин, спомагащ за бързото възстановяване на мускулите и натрупване на невероятно количество чиста мускулна маса.

• въглехидратната матрица с балансиран гликемичен индекс е с удължено освобождаване на инсулин, като така се поддържа положителното задържане на азот.

• Матрица на основните мастни киселини, предназначени да доставят стабилни форми на Омега-3, Омега-6 и Омега-9 мастни киселини.Навярно сте чували израза: „За да станете ГОЛЕМИ, трябва да ядете МНОГО!”

Това означава, че трябва да приемате огромно количество калории. Казано по-просто, ако не консумирате повече калории, отколкото тялото Ви гори, няма как да натрупате маса – няма как да оспорите този факт! QUICKMASS Loaded работи като Ви предоставя точно 1010 калории в доза (четири лъжички) чрез инженерско разработени хранителни матрици.QUICKMASS Loaded работи чрез предоставяне на точно 1010 калории на порция (четири лъжички), съставена от следните уникални потребителско проектирани хранителните смеси:

OCTAPRO - 60 грама бърз и устойчив 8-степенен протеин

QUICKMASS Loaded използва комплекс от 8 различни протеина, с помощта, на които изгражда маса и осигурява бързо и устойчиво изграждане на мускулите чрез аминокиселини, които работят непрекъснато, по цял ден, за възстановяване и растеж.CARBPLEX - КОМПЛЕКС

CARBPLEX ™ е от решаващо значение за осигуряване на горивото, от което тялото Ви се нуждае, за да расте през целия ден. CARBPLEX функциите, се изпълняват посредством полимеризиран малтодекстрин, който се абсорбира до 20 пъти по-бавно, отколкото захарта, като така предоставя гориво за натрупване на мускулна маса. Сега с AWM2300™ Waxy Maize и патентованият D5-2 ™ резистентен малтодекстрин, QUICKMASS Loaded спомага за забавеното освобождаване на хранителните вещества, които са от критично значение за натрупването на Вашата маса.OMEGA-липиди - Омега 3-6-9 EFA, CLA И MCT

Незаменимите мастни киселини (EFA), са най-хранителните плътни калории, които лесно могат да консумират.NP5 ТЕХНОЛОГИЯ - активиращ абсорбацията комплекс

Мощните агенти за усвояване с ензимни хранителни активатори предизвикват бърза печалба в телесната маса. Патентованият Cinnulin PF ® значително подобрява усвояването на хранителните вещества и креатина. Резултатът - ефективното усвояване на най-висококачествените хранителните вещества, превръща калориите в маса.Като по-висш източник на въглехидратно гориво, AWM 2300, е с един изключително нископроцентен осмоларитет, което означава, че се абсорбира и усвоява много добре и без захар, без глутен, без да предизвиква подуване на корема и задържане на вода.

С молекулно тегло над 3000 пъти по-голямо от декстрозата, AWM 2300 има способността да извлича другите изключително трудни хранителни вещества, като креатин, бета-аланин или аргинин през чревната стена, като чрез него се увеличава и тяхното усвояване.GLUTASURE ТЕХНОЛОГИЯ, осигуряваща НАД 10 грама ОБЩО глутамин

QUICKMASS Loaded съдържа масивните 5 грама ферментирал чист L-глутамин от японски клас за възстановяване след тренировка и за засилване на имунната система.

ALLMAX Nutrition използва само най-чистите суровини чрез фармацевтично съоръжение за производство на първокласен глутамин. Общите 10 грама, глутамин в QUICKMASS Loaded, са една наистина впечатляваща доза, която спортистите навсякъде по света ще оценят!

100% чист, креатин монохидрат от фармацевтичен клас

Наистина чист 100% креатин от фармацевтичен клас, на който можете да се доверите и който Ви гарантира постигането на реални резултати - бързо! PHARMAFUSE е най-чистият, най-мощният креатин, който можете да си купите.Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

1010 калории за изграждане на маса във всяка порция, която се смесва лесно в студена вода - не мляко!

Дозировка: всяка лъжица се смесва с 120 мл. студена вода и се разбърква добре в блендер. Смесете 4 лъжички с 480 мл вода или две лъжички с 240 мл. вода. За оптимални резултати за наддаване на маса, се препоръчва да се консумира QUICKMASS Loaded два пъти дневно в продължение на 8-седмичен период.Има няколко начина да се приема QUICKMASS Loaded:

Бърза фаза на покачване на маса:

Четири лъжички QUICKMASS Loaded по два пъти на ден. Вземете първата доза между първото и второто хранене, а втората доза веднага след завършената тренировка. Тази бърза фаза е идеална за тези, които поставят бързото покачване на масата над качественото натрупване.

ПОДДЪРЖАША ФАЗА

Две лъжички QUICKMASS Loaded два пъти на ден. Вземете първата доза между първото и второто хранене, а втората порция веднага след завършената тренировка. Поддържащата фаза е идеална за тези, които вече са завършили бързата фаза на натрупване на маса и са постигнали своите цели, но сега искат да запазят това, което са постигнали.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!