PROGEN

Reflex Nutrition

Комплексна формула! Уникален заместител на хранене! 40гр. протеин, глутаминови пептиди, пробиотици витамини и минерали. Всичко, от което тялото Ви се нуждае!

Разфасовка: 20пакетчета х 80гр. 

Повече детайли

90,90 лв

101,00 лв

-10%


Използване: Изсипете съдържанието на един пакет в 450мл. вода или мляко.

Най-добрият заместител на хранене, който може да се купи с пари!

Новият подобрен Progen ® (виж още) е създаден за хора, които имат потребност от най добрата храна. Нашият стремеж към постигане на все по-високо качество на храните ни мотивира за постоянно разработване на иновации в областта на спортното хранене. Нашият отдел за изследователска и развойна дейност внимателно оценява и разработва всеки аспект на Progen ® , за да Ви убедим, че той надминава всеки друг заместител на хранене по отношение на хранителен състав, вкус и удобство при използване.

Нова подобрена протеинова комбинация.

Нашата нова собствена комбинация от протеини е внимантелно подбрана от студено обработени, ултра филтрирани, неденатурирани мицелен казеин, протеин от яйчен белтък, суроватъчен протеин и Digezyme® ензими. Той осигурява 40 грама протеин и пептиди, като добавка използваме Lactospore®sporogenepro-biotics, същия тип пробиотици които често намираме в йогурта и здравословните напитки, но в много стабилна форма.
Органичен пълнозърнест източник на въглехидрати
От години досега повечето заместители на хранене са използвали малтодекстрин като източник на въглехидрати, фактически в предишната формулировка на
Progen ® е използван малтодекстрин. Той има два важни недостатъка. На първо място той не съдържа никакви фибри и на второ място има висок гликемичен индекс, което значи, че много бързо повишава нивата на кръвната захар.
Progen ® е най-добрият заместител на хранене от своя вид, съдържащ изключителна комбинация от ечемик и овес. Този органичен източник на въглехидрати осигурява нисък гликемичен източник на енергия заедно с естествено съществуващи витамини, минерали и диетични фибри.
Защо органични?
Органичното селско стопанство е безопасна, самостоятелна система, произвеждащо здравословни реколти и животновъдство без ущърб на околната среда. То избягва използването на химически торове и пестициди в почвата, разчитайки вместо на висок добив на растително разнообразие, плодородна почва и здравословна реколта. Органичен е термин, дефиниран от закона и цялото производство и преработка на органичните храни се контролира от цяла поредица закони.
Предвид темата околна среда, фабриката на Reflex Nutrition понастоящем се снабдява с електричество, добивано от 100% възстановима енергия, така че всички Reflex продукти “по-зелените” алтернативи.
Reflex отправя предизвикателство към конкуренцията с Новия подобрен Progen ®.
Ето какво прави Progen ® най добрият заместител на храна (MRP), който може да се купи.
Не всички MRP's съдържат бавно отделящи се MicellarCasein и изолат на яйчния белтък.
Нашият MicellarCasein се произвежда с минимална преработка. Фактически той е вероятно най-малко преработения от всички млечни протеини. Обезмасленото мляко е ултра филтрирано за да премахне всякаква мазнина и лактоза, протеина, който остава е чист натурален млечен протеин съдържащ неденатуриран MicellarCasein и малък процент естествени суроватъчни пептиди. Протеинът от яйчен белтък дълго време е бил основен източник на протеини за атлетите и бодибилдърите поради отличния си профил на аминокиселини и високата си биологична стойност . Само Reflex използват неденатурирани яйчни белтъци, получени от най-пресните яйца и тестване, че нямат салмонела. Изолатът от яичен белтък е за предпочитане пред цели яйца, тъй като практически не съдържа никаква мазнина или въглехидрати и има средна степен на абсорбиране.
НЕ СЪДЪРЖА евтини минерални оксиди.
Магнезиев оксид и другите метални оксиди не са за серията продукти наReflex и не се използват в Progen ®. Железният окис например е ръждата. Progen ® съдържа САМО Amino Acid Chelated Minerals (свързани минерали).

Само в Reflex използваме скъпи свързани минерали, които се комбинират с амино акиселините, както и патентованата технология Bioperine®, осигуряваща бионаличност за добра абсорбция.
Новият подобрен Progen ® съдържа натурален витамин К2 и чудесния витамин В12.
Витамин К2 е най-биологично активната форма на витамин К. Проучена е неговата роля за здравината на костите и сърдечната функция, докато витамин В12 като метилкобаламин е най-бионаличната и най-използвана форма на витамин В12.
Много малко марки използват ензими или пробиотици.
Reflex използва Digezyme® ензими за подпомагане на усвояването на протеина, мазнините и млечните захари. Lactospore® pro-biotics се добавят за да осигурят полезни чревни бактерии като тези в йогуртовите напитки, рекламирани по телевизията.
Някои марки не използват допълнителни съставки
Ние използваме антиоксиданти Opti MSM, Linumlife (ленено семе), Choline и Betaine за отличен продукт.
Някои марки имат максимална цена за неконкурентен продукт - Progen ® предоставя отлично качество за парите си и осигурява 40 гр. от най-добрия протеин, 20 гр. органичен пълнозърнест въглехидрат и над 30 витамина, свързани минерали и антиоксиданти.

OUR 100% SATISFACTIONGUARANTEE.
Ако не вярвате, чеProgen е абсолютно най-добрия заместителна храна, който сте използвали, върнете го пълното възстновяване на цената. Нашата репутация за производство на най-добро качество хранителни добавки се базира на даването на много повече отколкото сте очаквали.
Progen® е регистрирана търговска марка на ReflexNutritionLtd.No.2398482
Reflex® е регистрирана търговска марка на ReflexNutritionLtd.No.2055154

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!