FA Nutrition- CORE Gluta

Fitness Authority Nutrition

➡ стимулира изграждането на чиста мускулна маса;
➡ ускорява възстановяването;
➡ стимулира имунитета;
➡ забавя мускулния разпад;
➡ повишава енергията
➡ 3 форми на Глутамин
➡ без Аспартам

292 грама, 40 Дози

Повече детайли

37,90 лв

FA CORE Gluta, е внимателно разработен глутаминов комплекс, предназначен както за напреднали спортисти така и за любители на фитнеса и бодибилдинга. Той съдържа най-напредналите форми на Глутамин, заедно с най-силния имуностимулант - Бета Глюкан.

Това е първата добавка, която Ви позволява бързо да регенерирате мускулите си след тренировка, да запълните гликогеновия резерв в тях след тежка и изтощителна тренировка или в период на нискокалорична диета и същевременно подсилва имунитета Ви и почишава енергията и тонуса!

В зависимост от дозата FA CORE Gluta, може да Ви помогне да увеличите мускулната си маса или просто да запазите сегашната си – вече изградена мускулатура, както и да подобрите многократно възстановяването на мускулите и организма, което би довело да по-ползотворни тренировки, както и да се чувствате по-отпочинали, след големите натоварвания, не само породени от тежки тренировки, но и от работа, стрес и т.н...

Начин на употреба : 1 доза преди тренировка и 1 доза след тренировка, за максимален резултат, добавече и 1 доза преди лягане!

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!