ФОРСКОЛИЙ

Nature's way

Скоро в наличност !

Ефектът на Форсколий се доближава до действието на термогенните фетбърнъри, които ускоряват метаболизма и улесняват изгарянето на калории у лица, практикуващи спортна дейност. Спортните хранителни добавки, числящи се към групата на термогенните фетбърнъри, предизвикват процес на термогенеза в тялото и именно по този начин стимулират изгарянето на ненужните мазнини.

250 MG-60 V-капсули

Повече детайли

59,90 лв

Форсколий съдържа екстракт от корена на аюрведичното растение Coleus Forskohlii, който се нарича форсколин. Активното вещество форсколин се използва предимно за намаляване на телесното тегло и изгарянето на мазнините, без да въздейства негативно върху натрупаната вече мускулна маса. Той влияе върху активността на ензима аденилат циклаза, който пък от своя страна е от важно значение за протичането на нормалните метаболитни процеси в организма. Форсколий допринася за правилното съотношение между чистата телесна маса и мазнините в тялото. Включен към здравословен диетичен режим и редовна спортна активност, форсколий води до понижаване нивата на мазнините в тялото и активиране на метаболизма. Активната съставка в продукта – форсколин, притежава и съдоразширяващ ефект, в резултат на което е възможно да окаже влияние върху нивата на кръвното налягане.

СЪДЪРЖАНИЕ

 • Съдържание: (в 1 капс.): дн. доза:
  ForsLean® (Coleus forskohlii) 125 mg 250 mg
  екстракт от корен, стандартизиран до 20% (25 mg) форсколин
  Coleus forskohlii 125 mg 250 mg
  екстракт от корен, стандартизиран до 1% (1.25 mg) форсколин
  Други съставки: Целулоза, растителна капсула, растителен магнезиев стеарат, силиций. Не съдържа: Глутен, захар, сол, соя, мая, пшеницаживотински/млечни продуктиизкуствени оцветители или консерванти.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!