Elite CLA 1000 mg

OstroVit

Спомага изгарянето на излишните килограми;
• Действа регулиращо върху теглото;
• Забързва метаболизма;
• Подпомага за увеличаването на мускулната маса;
• Мощен антиоксидант;
• Подкрепя сърдечно-съдовата система;
• Укрепва имунитета;
• Стъклена опаковка;
 30 Гел капсул

Повече детайли

16,45 лв

Хранителните източници, от които основно си набавяме CLA са:

Говеждо и телешко месо, краве мляко, сирене, млечни продукти и някои видове масла. Но количеството съдържащо се в тях не е достатъчно, затова ако жеалете да си набавите по висока концетрация Ви препоръчваме да опитате OstroVit Pharma Elite CLA 1000 mg.

Научно доказано е, че свързаната линоленова киселина помога за намаляване на телесните мазнини и увеличаване на чистата мускулна маса.

CLA понижава способността на мастните клетки да задържат мазнини и предотвратява тенденцията на организма към наддаване на тегло. От повишеното изгаряне на мазнините, следва и повечето освободена енергия, която захранва организма ни, а това от своя страна подобрява както качеството и обема на тренировката ни, така и спортните ни резултати.

OstroVit Pharma е ново подразделение на OstroVit и предлага специална гама от продукти, която е създадена конкретно, за да посрещне нуждите на аптеките и на клиентите свикнали да получават максимално качество. Тази серия от продукти се предлага само и единствено в стъклени опаковки.

За да постигнем желаните резултати е важно да не забравяме, че ефектът от OstroVit Pharma Elite CLA 1000 mg е гарантиран само в съчетание с редовна физическа активност и правилен хранителен режим.

Начин на употреба: взимайте по (1 доза = 1 гел капсула) 1-2 пъти дневно след хранене.

проба

Подобни Продукти

Клиентите, които купуват този продукт, купуват също:

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!