Aquaphor Prestige

Lanaform

 АКВАФОР Престиж е компактна кана от ново поколение. Ще Ви хареса модерния дизайн и възможностите й. Благодарение на капака-слайдер пълненето с вода е лесно и ще предпазва каната от прахта. Освен това върху капака е сложен показател за ресурса на филтъра, който отчита всяко отваряне за пълнене с вода.

Повече детайли

37,90 лв

Този показател е много по-точен от електронните, и навреме ще Ви напомни за смяна на модула. Каната може да се използва с филтриращия модул В100-5 - Универсален сменяем модул за филтриращи кани АКВАФОР дълбоко пречиства и леко омекотява водата.

За регионите с твърда вода каната може да се ползва с филтър B100-6 за твърда вода.

Производителност: 3 - 10 минути на фуния

Важно: Всички кани Аквафор са с гаранция 2 години и годност за ползване 5 години

Ефективност на пречистване

Активен хлор: 100%
Нефтопродукти(бензол): 95%
Тежки метали: 99%

За марката: Аквафор е компания специализирана в производството на системи за пречистване на питейна вода. Основана е през 1992 и днес е една от водещите марки производителки на материали за пречистване на питейна вода и битови водопречистватели на тяхна основа. АКВАФОР разработва и произвежда повечето материали и компоненти за своите филтри и притежава редица сертификати за качество.

Технологии:

Предназначението на филтри за вода e да я пречистват от вредни примеси. В процеса на пречистването филтрите в никакъв случай не трябва да отделят обратно във водата натрупаните замърсители и опасни за здравето на човека компоненти.

Аквален - уникален по своите свойства материал , разработен и патентован от АКВАФОР. Филтрите използват качествен активен въглен, изработен от кокосови черупки. Освен въглена във филтрите се използва йонообменна смола – вещество, което позволява да се задържат йони на тежките метали в замяна на натриеви йони или водород. Смолата е под формата на кръгли гранули, изработени от полимерни материали(йонити). АКВАЛЕНа е поел функцията на йонообменната смола. В отличие от традиционните смоли, АКВАЛЕНа е под формата на влакна, което значително увеличава възможностите на филтрите.

Карбонблок - сравнително ново технологично постижение в използването на активен въглен,което представлява монолитна конструкция и се характеризира с по-висока технологичност в сравнение с традиционните насипни филтри. Обикновено карбонблок се изготвя от прахообразен активен въглен, който се смесва с дребни частици от полиетилен, след което се подлага на печене: под влиянието на температура дребните частици от активен въглен (20 до 50 микрона) "се залепват " помежду си.АКВАФОР намери решение, като включи в състава на карбонблока йонообменно влакно АКВАЛЕН.

Сертификати за качество: LGA, ISO 9001

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!