Aquaphor B 100-15

Lanaform

Универсален сменяем модул за филтриращи кани. Дълбоко пречиства и леко омекотява водата. Използва се с кани АКВАФОР Лайн, както и с кани на други марки, включително от американски и немски производители. По изгоден като цена, В100-15 пречиства водата много по-добре от аналозите си.

Ресурс: 170 литра

Повече детайли

12,00 лв

Предимства

  • Превъзходно пречистване от всички основни замърсители;
  • Стабилно качество на пречистване на водата в продължение на целия ресурс;
  • Пречиства от механични примеси;
  • Бактерициден ефект(спрените от филтъра бактерии загиват);
  • Подходящ и за други марки филтриращи кани;
  • Превъзхожда аналозите си в качеството, но не в цената.

Ефективност на пречистване

Остатъчен активен хлор 100%
Нефтопродукти (бензол) 95%
Фенол 99%
Пестициди 99%
Иони на тежки метали 99%

Важно: Всички филтри Аквафор са със срок на годност 3 години преди отваряне. След отваряне срока на годност съответства на ресурса за пречистване на съответния модел

За марката: Аквафор е компания специализирана в производството на системи за пречистване на питейна вода. Основана е през 1992 и денс е една от водещите марки производителки на материали за пречистване на питейна вода и битови водопречистватели на тяхна основа. АКВАФОР разработва и произвежда повечето материали и компоненти за своите филтри и притежава редица сертификати за качество.

Технологии:

Предназначението на филтри за вода e да я пречистват от вредни примеси. В процеса на пречистването филтрите в никакъв случай не трябва да отделят обратно във водата натрупаните замърсители и опасни за здравето на човека компоненти.

Аквален - уникален по своите свойства материал , разработен и патентован от АКВАФОР. Филтрите използват качествен активен въглен, изработен от кокосови черупки. Освен въглена във филтрите се използва йонообменна смола – вещество, което позволява да се задържат йони на тежките метали в замяна на натриеви йони или водород. Смолата е под формата на кръгли гранули, изработени от полимерни материали(йонити). АКВАЛЕНа е поел функцията на йонообменната смола. В отличие от традиционните смоли, АКВАЛЕНа е под формата на влакна, което значително увеличава възможностите на филтрите.

Карбонблок - сравнително ново технологично постижение в използването на активен въглен,което представлява монолитна конструкция и се характеризира с по-висока технологичност в сравнение с традиционните насипни филтри. Обикновено карбонблок се изготвя от прахообразен активен въглен, който се смесва с дребни частици от полиетилен, след което се подлага на печене: под влиянието на температура дребните частици от активен въглен (20 до 50 микрона) "се залепват " помежду си.АКВАФОР намери решение, като включи в състава на карбонблока йонообменно влакно АКВАЛЕН.

Сертификати за качество: LGA, ISO 9001,

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!