Casein Fusion

SAN

Изградете повече мускули:
Всяка доза от 100% Казеин Fusion съдържа 25 грама протеин с постепенно освобождаване, 5.5 грама ВСАА-левцин, изолевцин, валин и 5 грама глутамин.

Повече детайли

150,00 лв

За разлика от другите източници на протеин като суроватъчен или соев, мицеларният казеин и млечният протеин концентрат остават по-дълго време в организма Ви, като по този начин подхранват мускулите ви за по-дълго, което прави 100% КазеинFusion  идеален за нощно използване или между храненията.
С ниско съдържание на въглехидрати, захар и мазнини.

Бавно храносмилане:

Това е ключов момент, защото Micellar казеин от 100% Casein Fusion образува гел в стомаха ви, като по този начин постоянно освобождава аминокиселини през деня или през нощта. Освобождаването на аминокиселините от Micellar казеин може да продължи до невероятните седем часа!

Идеален Нощен протеин:

Тялото ви все още се нуждае от аминокиселини през нощта. Ако аминокиселини не са налице, то си ги набавя от вашия мускулен "склад". Т. нар. Склад – това са предимно вашите скелетни мускули. Това не е добре. 100% Casein Fusionпредпазва мускулната
маса да не бъде ограбена от аминокиселини, докато спите, защото е съставен от протеини с бавно освобождаване, защитаващи мускулите ви!

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.
 

УПОТРЕБА:                                                                                                          

Приемете 1 лъжица от протеина разбита в 300-360 мл. Вода.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!