Egg Pro-Яйчен протеин

Scitec nutrition

 Използвайте яйчен протеин, ако не понасяте лактозата или млякото. Този протеин ви осигурява отлична комбинация на аминокиселини със всички важни съставки.

Повече детайли

65,00 лв

Не са използвани източници от мляко и е перфектно за тези, които са алергични към млякото, високо на аминокиселинен състав. Оригиналния златен стандарт за протеини. Протеините са извлечени от белтъка на яйцето, което ги прави невероятна алтернатива на млечните протеини или тези, извлечени от мляко. Използвайте яйчен протеин, ако не понасяте лактозата или млякото. Този протеин ви осигурява отлична комбинация на аминокиселини със всички важни съставки.

След тренировка мускулите се нуждаят от аминокиселини. Идеални са за диета, защото съдържат много малко въглехидрати. Аминокиселините са градивните части на протеина. Първо протеина се консумира и след това разгражда аминокиселините на техните компоненти. Суроватъчните аминокиселини директно осигурявят всички необходими аминокиселини на тялото.По време на тренировка не са важни само въглехидратите, но също така и аминокиселините за произвеждане на енергия. При прием на тези аминокиселини с високо интензивна тренировка ефекта им е по-голям.Този продукт също има формула за по-добра абсорбция на аминокиселините.Протеина е носител на всички биологични функции в живите организми включително хората. Протеина е изграден от аминокиселини,които са неговите градивни блокчета. В основата си аминокиселините са свързани във верига, която и също образува протеина. В тялото протеините са образувани от индивидуални аминокиселини. Поради тази причина хранителните добавки с аминокиселини осигуряват готов запас от аминокиселини във всички клетки, тъкани или органи.Тези аминокиселини притежават всички необходими за организма ви аминокиселини и верижно разклонени аминокиселини за оптимум резултати. Аминокиселините са носители на най-важните функции. Хранителните добавки регулират количеството аминокиселини в кръвотечението. При някои обстоятелства, като стрес или поради високо-интензивна тренировка или други причини, аминокиселините в кръвта могат да се изчерпат до такова положениe, че важните субстанции в тялото не могат да произвеждат правилното количество аминокиселини в правилното време на правилното място. На пример ако серотинин не може да се синтезира от мозъка, то обикновеният стрес може да се влоши и да премине в по-голям проблем. Някои аминокиселини, като глицин, глутамин и аргинин комбинирани неутрализират токсините. Това е от първостепенна важност за здравето на черния дроб. Верижно разклонените аминокиселини ВСАА (валин,леуцин и изолеуцин) имат същият ефект. Те също така въздействат за по-добро и по-бързо възстановяване от тренировките и ви предпазва от катаболното състояние.

Съдържание в една мерителна лъжица

Calories 97 kcal 

Calories from Fat 0 kcal

Protein 20 g 40% 

Total Carbohydrates 2.5 g 1% 

Sugar 2.5 g 

Fat 0 g 0% 

Cholesterol 0 mg 0% 

Sodium 350 mg

Аминокиселинен състав:

Alanine 4.7 Arginine 4.4 Aspartic Acid 8.3 Cystine 2.1 Glutamic Acid 10.8 Glycine 2.8 Histidine 1.8 Isoleucine 4.6 Leucine 6.8 Lysine 5.5 Methionine 2.8 Phenylalanine 4.7 Proline 3.2 Serine 5.6 Threonine 3.7 Tryptophan 1.0 Tyrosine 3.2 Valine 5.2Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

Може да се използва като добавка към всяко хранене за повишаване на протеиновото съдържание. Смесете 1 мерителна лъжица с 250мл вода. Може да се употребява от 1 до 4 пъти дневно

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!