Renew Whey Protein Concentrate

Dorian Yates Nutrition

Renew Whey Protein Concentrate е най-висококачественият концентрат на суроватъчен протеин, който се предлага на пазара, съдържащ над 21 грама протеин на саше.

30 x 30 грама, 30 Дози

Повече детайли

96,00 лв

Естествено с високо съдържание на BCAA и глутамин, Renew Whey Protein Concentrate се усвоява бързо и е идеален след тренировка или като удобен източник на протеин между храненията през целия ден.

Renew Whey Protein Concentrate предлага някои предимства, които нямат подобни на хидролизат, като например способността да произвеждат пептиди, насърчаващи здравето, които произтичат от взаимодействието с вашите храносмилателни ензими и микроби в храносмилателния ви тракт. Тези насърчаващи здравето пептиди не се произвеждат, когато се консумира денатуриран протеин (като в суроватъчен протеин хидролизат), и преди да се притеснявате за денатурирания протеин, моля, имайте предвид, че денатурираният протеин е също толкова използваем за тялото, колкото и неденатурираният протеин.

Биоактивните протеини на базата на суроватка включват α-лакталбумин, β-лактоглобулин, имуноглобулини, лактоферин, лакто-пероксидаза и растежни фактори, тези протеини
упражнява биологична активност, която може да повлияе на храносмилателната функция, използването на абсорбираните хранителни вещества, растежа и развитието на органите и устойчивостта на болести.

Когато става въпрос за чистота и състав на хранителните вещества, ние гарантираме, че доставяме само най-добрата налична форма на суроватъчен протеин, така наречената Native Whey.

Нативният суроватъчен протеин се произвежда чрез филтриране на непреработено сурово мляко, което всъщност не е стандартът, както бихте искали да мислите. Знаем, че суроватката се извлича от млякото по време на процеса на производство на сирене, от това можете да извлечете суроватъчен и казеинов протеин, суроватъчният протеин остава течен по време на процеса на производство на сирене, докато казеинът ще се утаи, което води до по-сложна химическа структура.

Тази структура прави казеиновия протеин по-бавен за усвояване и усвояване в сравнение със суроватъчния, който е сравнително бърз, следователно историческата консумация на суроватката след тренировка и консумацията на казеин преди сън. Както се случва, протеинът е протеин и докато отговаряте на вашите лични нужди от протеини заедно с адекватен стимул за тренировка и почивка, ще последва натрупване/растеж на мускулите.

Сега, въпреки че „протеинът е протеин“, е разумно да запомните, че не всички протеини са създадени еднакви!

Native Whey се счита за „Rolls Royce“ на суроватъчния протеин поради неговия деликатен метод на извличане, включващ процес на филтриране, за разлика от обичайния процес на производство на сирене, който може да изложи суроватъчния протеин на висока киселинност (обикновено pH 4,6) и различни други форми на обработка, включващи топлина и агресивни химикали.

Native Whey се счита за по-естествена и по-висока в най-важния левцин, осигуряващ 2,7 g на 20 g протеин срещу 2,2 g в кисела или сладка суроватка.

По принцип киселинната суроватка, получена чрез процеса на производство на сирене, може да денатурира някои от протеините, това означава, че ще пропуснете пълната полза от протеина (като тези, насърчаващи здравето пептиди и т.н.). Като се има предвид както топлината, така и киселината, денатурира протеина, всяка суроватка, която се извлича от млякото чрез използването на киселина и топлина, трябва да се избягва, когато е възможно.

Renew Whey Protein Concentrate прави възможно избягването на денатурирана суроватка, както и най-чистата налична форма на концентрат на суроватъчен протеин!

Начин на употреба:

Смесете 1 саше (приблизително 30 g) в 200-300 ml вода и консумирайте веднага след тренировка.

Начин на употреба: разтворете (1 доза = 30гр) от Whey Protein Isolate / Instant 90% в 200- 250 мл вода, в шейкър и разбийте добре. Препоръчително е да се приемат между 1-3 дози дневно в зависимост от личните Ви нужди.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!