АЛОЕ ВЕРА СОК 946ml.

Holland And Barrett

 Holland & Barrett Aloe Vera Juice Drink е комбинация от филтрирани цели листа и нефилтриран вътрешен гел от Алое Вера. Представлява един от най-висококачествените сокове от растението.  

Повече детайли

29,40 лв

 Формулата на здравословната напитка се обработва бързо със специална техника, която осигурява най-висока процентна чистота и качество на активните съставки. Хранителната добавка притежава максимална сила и подпомага храносмилането.

Чист сок от алое вера с приятен вкус, който може да се пие директно (1 супена лъжица 1 - 3 пъти дневно) или смесен с вода, или с любимия Ви сок.
Подходящ за вегетарианци и вегани.

Предимства:

    минимална обработка на целите листа и вътрешния гел на растението;
    не съдържа алоин (антрахинон с кисел вкус и разхлабващ ефект);
    неразреден, без добавена вода;
    без употреба на пестициди при отглеждане на растението алое вера;
    минимална пастьоризация, за да се премахнат бактериите;
    без добавени подсладители, изкуствени оцветители, аромати и сгъстители;
    комбинация от висококачествени филтрирани цели листа и нефилтриран вътрешен гел от Алое Вера, с цел получаване на един от най-добрите сокове от растението.

Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба. Вземете една супена лъжица (15 ml) 1 до 3 пъти дневно. Сокът може да се консумира неразреден или да се смеси с вода или друг сок. Не превишавайте посочената доза. След отваряне, съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на един месец.

Съставки:
Алое Вера сок от листа 99%, антиоксидант (аскорбинова киселина), лимонена киселина, консерванти (калиев сорбат, натриев бензоат).

Не съдържа:
изкуствени подсладители, аромати, оцветители, мляко, нишесте, соя, лактоза, пшеница, глутен, риба, мая и добавки от животински произход.

Важно:
Хранителните добавки не са заместител на разнообразната и балансирана диета и здравословния начин на живот. Продуктът не се препоръчва за бременни или кърмещи жени. Ако пиете лекарства или сте под лекарски контрол, моля, обърнете се към медицински специалист за консултация преди употреба. Ако възникнат нежелани реакции, не използвайте хранителната добавка, а се посъветвайте с лекар. Да не се приема от лица на възраст под 18 години.
Поради натуралния произход, вкусът, цветът и консистенцията могат да варират в различните партиди. Това по никакъв начин не променя качеството на продукта и неговата ефективност.

Съхранявайте далеч от обсега на деца. Дръжте на хладно и сухо място. Не използвайте, ако уплътнението под капачката е счупено или липсва.

Винаги четете етикета.

Опаковка: 946 мл

Произведено за: Holland & Barrett, Великобритания.
 

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!