ЧЕРНА БОРОВИНКА-екстракт от плод

Fact Products, Inc.USA

Натурална подкрепа на зрението

При проблеми със зрението. Има отлично въздействие върху зрителните способности, особено по отношение на нощното виждане. Може да се приема като допълнително средство в лечението на катаракта и заболявания на ретината.

Повече детайли

18,70 лв

 Според много изследвания, екстрактът от черна боровинка е ефикасен и при високо налягане в очите / вътреочно налягане. Данните показват, че редовният прием на екстракт от черна боровинка намалява очното налягане и подобрява притока на кръв към очите.

При втвърдяване на артериите, проблеми с кръвообращението и разширени вени. Данни от изследвания сочат, че приемът на екстракт от черна боровинка в продължение на най-малко месец, намалява симптомите, свързани с неправилна циркулация на кръвта, особено при проблеми с вените, варикоза и хронична венозна недостатъчност. Екстрактът от червена боровинка подобрява притока на кръв към вените и намалява някои симптоми като подуване, болка, посиняване и др. Има данни, че екстрактът от черна боровинка е отличен „чистач” на кръвоносните съдове, поради което се ползва с успех и в случаите на атеросклероза – намалява риска от натрупване на плака в артериите, запушването и стесняването им.

Болезнена менструация (дисменорея). Някои жени с дисменорея съобщават, че приемът на екстракт от черна боровинка се е отразил много добре на здравословното им състояние по време на цикъла – намалил е болката, гаденето и повръщането, както и главоболието.

Черната боровинка е едно от най-успешно използваните билкови лекарства при нарушения на зрението. Плодовете й са богати на фитохимикали, мощни антиоксиданти като антоцианозиди, кверцетин, антоцианини, танини, пектин, катехини и др., които поддържат нормалната циркулация в малките капиляри около очите. В състава на черната боровинка присъстват още множество важни хранителни вещества, включително витамините А, С, В1 (тиамин), В2 (рибофлавин), Е (алфа-токоферол), както и витамин К (филохинон). Растението е богато и на минерали като мед, хром, манган, цинк и желязо. Той е богат доставчик на алкалоиди, въглена киселина и някои фенолни компоненти ка

Черната боровинка има благоприятен ефект върху редица заболявания – от лошо зрение и диабет, до висок холестерол и високо кръвно налягане.

Тъй като капилярното увреждане е основен фактор в редица очни заболявания, включително диабетна ретинопатия, глаукома и катаракта, екстрактите от черна боровинка са едни от най-сигурните защитници на зрението.

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Черна боровинка (Vaccinium myrtillus) плод екстракт 10:1 еквивалентен на 375 mg плод от Черна боровинка 375 mg 750 mg

Желатин, червено цвекло за оцветител, дикалциев фосфат, целулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Хранителна добавка, 60 капсули

Дозировка и приложение: По 2 капсули дневно.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!