PureCreatine Чист Креатин weider

Weider

Протеиновият Метаболайзер е особено склонен към подпухване. Можете да избегнете това като взимате 3 гр. Чист креатин на ден. Крайният резултат от тази “обработка” ще бъде същият. Вие просто ще изглеждате по-добре.

Повече детайли

92,00 лв

Описание на продукта: Уникална комбинация от 100% микронизиран креатин монохидрат. Общото съотношение е съставено за максимално ефективна употреба и пренасяне на креатин в организма. Подходящ е за незабавна доставка на енергия, увеличаване на действителното физическо представяне, ускоряване на възстановяването и растеж на мускулна маса. Чрез приемането на Чист креатин креатиновите депа в тренираните мускули могат да бъдат презаредени. Сега можете да повишите интензивността на своите тренировки и да изисквате повече от мускулите си. Положителен страничен ефект: Мускулите изглеждат още по-напомпани! Чист креатин е добавка, която, съчетана с тежки тренировки, е помогнала на много спортисти по техния път към успеха. Естествените креатинови запаси се намират в мускулната система. Колкото повече креатин има в мускула, толкова повече вода ще бъде задържана в определената мускулна зона.

Предназначен за: Незабавна доставка на енергия. Растеж на мускулна маса. Увеличаване на силата. Подобряване на тренировката. Доставка на храна по време на диети за намаляване на теглото. Ускоряване на възстановяването. Възстановяване на източниците на енергия.

    * 100% креатин монохидрат     - Произведен в Германия  

    * чист микронизиран = по-добро усвояване, високо качество

    * изключително фин прах - отлична разтворимост

    * увеличава максималната сила и ефективността

    * увеличава обема на мускулните клетки

    * позволява по-интензивна тренировка

Тренировъчна фаза:

       -   Силова фаза изграждане

       -   Нисковъглехидратна изчистваща фаза

Характеристики на продукта:

   * Повишаване на мускулната маса и силата

   * Зaпазване на водата в мускулната система

Препоръчителен прием: Разтворете една чаена лъжичка 3 гр в 0,2 л нискокалорична напитка, най-                            подходящото време за приемане на този шейк е преди закуска.

Основен прием:  5 г (2 равни чаени лъжици) 30-60 минути преди тренировка.

За стимулиране растежа на мускулна маса: 100 мг на всеки 1 кг от теглото (7 г за човек с тегло 70 кг). Приемът може да е по-висок в зависимост от времето на тренировка и кондицията (5-25 г).

Период: Шест седмици

След това направете почивка от две до четири седмици !!

Продуктът не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се превишават препоръчваните дози.  Не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени.  Не съдържа вещества с характер на допинг. Производителят и вносителят не носи отговорност за вреди, настъпили поради неправилно съхранение или употреба.  Да се пази от директна слънчева светлина! Пазете от замръзване!

Хранителни стойности

 

  за 100 гр. за 1 доза - 3гр.
Енергия 0kj/0kcal 0kj/0kcal
Протеин 0 гр. 0 гр.
Въглехидрати 0 гр. 0 мгр.
Мазнини 0 гр. 0 гр.
Кеатин Монохидрат 100 гр. 3000 мгр.
0т които чист креатин 88 гр. 2640 мгр.

 

Една доза - 3 гр от продукта разбит в 200 мл. вода

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!