Isotonic Powder + BCAA, L-Carnitine, L-Glutamine

OstroVit

OstroVit Isotonic е хранителна добавка - изотонична напитка, обогатена с BCAA, L-глутамин и L-карнитин. 

Изотоничните напитки са насочени към регулиране на водно-електролитния баланс, т.е. загубата на прекомерни количества вода, причинени от интензивни упражнения, т.е. висока физическа активност, участие в бягане на дълги разстояния и   изтощителна тренировка.

Повече детайли

24,00 лв

Високата концентрация на витамини и минерали е основата, а добавянето на аминокиселини с разклонена верига BCAA, L-глутамин и L-карнитин ще ви позволи да увеличите ефективността, която ви търсите.

Изотоникът е благоприятен за правилната хидратация на тялото ни, предотвратява спазмите по време на големи усилия и съдържа ниско количество калории, така че не трябва да се притесняваме за калориен излишък, който бързо може да развали фигурата ни. Продуктът е много добре разтворим във вода и много лесен за приготвяне. Добавката е посветена на трудно трениращи спортисти, бегачи на дълги разстояния, маратонци и хора с повишена ежедневна физическа активност.

Начин на употреба:

Разтворете една доза от продукта 10 грама (2 лъжички) в 300-400 ml вода в шейкър. Консумирайте 1 порция по време на тренировка.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!