Vitamin D3 + K2 -Течен

OstroVit

OstroVit Vitamin D3 + K2 Liquid е течна хранителна добавка,

съдържаща витамини D3, K2 и C.

Витамин D3 регулира обмяната на калций и фосфор в организма.

Повече детайли

42,95 лв

Участва активно в процесите на усвояването им, както и за правилното им използване. Това предотвратява депозирането на калций в кръвните съдове, сърцето и бъбреците. Същевременно спомага за здравината на костите и зъбите. Освен това подтиска развитието на автоимунни заболявания.

Витамин D3 има ключова роля при нарушена функция на щитовидната жлеза и хормоналния дисбаланс. Организмът ни си набавя този витамин от храни, като: сьомга, скумрия, риба тон , херинга, яйца, черен дроб от риба треска.

Витамин К2 ни предпазва от сърдечни заболявания, осигурява здрава кожа, кости, подобрява мозъчната функция, подпомага растежа и служи, като превантивна мярка срещу рака. Съдържа се в животинските продукти и във ферментирали храни. С помощта на този витамин се активира специален вид протеин (остеокалцин), който насочва калция към костите.

Витамин C е мощен антиоксидант, който е жизненоважен за тялото ни. Защото подпомага функциите на нервната система, намалява чувството на умора и отпадналост и засилва имунната система. Също така забавя процесите на стареене и подобрява усвояването на хранителните вещества.

Витамин C
е водноразтворим и е незаменим, защото тялото не може да го произведе. Спомага за намаляването на лошия холестерол и стимулира синтеза на колаген, като ускорява възстановяването и зарастването на рани.

Предимства на OstroVit Vitamin D3 + K2 Liquid биват:

• Регулира обмяната и усвояването на калций и фосфор;
• Подпомага здравето на зъбите и костите;
• Предпазва от сърдечносъдови заболявания;
• Предпазва от ракови заболявания;
• Подсилва имунитета;
• Подобрява фунциите на нервната система;
• Намалява лошия холестерол;

Витамин D3 се нарича витамин на живота - той влияе върху правилното функциониране на почти всички системи и органи в тялото. В комбинация с витамин К2, той засилва ефекта от укрепване на скелетната система. Стимулира абсорбацията на калций и фосфор в червата, което допълнително влияе на правилната минерализация на костите и зъбите.

Начин на употреба: приемайте по (1 доза= 10 мл) от OstroVit Vitamin D3 + K2 Liquid, за предпочитане с храната.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!