Core TEST

Fitness Authority Nutrition

➡ Повишава нивата не тестостерон;
➡ Покачва либидото;
➡ Ускорява възстановяването;
➡ Косвено повишава мускулната маса;
➡ Предпазва простата;
➡ Мощен адаптоген;

90 Таблетки, 30 Дози

Повече детайли

63,50 лв

FA Test CORE съдържа пълен спектър от съставки подпомагащи естественото покачване на тестостерон, като те могат да се разделят на три групи:

Повишаване на тестостерона - комплекс, който включва уникална комбинация от Трибулус терестрис, Дамиана и Сминдух. Към него е добавен и мощният стимулатор на "свободен" тестостерон - Авена Сатива. Не трябва да се подценява и ролята на минералите цинк и бор, които също участват в синтеза на тестостерон;

Регулиране на кортизола - понижаването на стреса и адаптирането на тялото са важен елемент в поддържането на високия тестостерон. Комплексът, който се грижи за това включва мощните билки адаптогени Родиола, Жен-Шен и Мака;

Подобряване на кръвопотока - за да са по-силни сексуалната и мускулната мощ е необходимо да се увелича потока на кръвта към съответните зони. FA Test CORE гарантира това с включените Гинкго Билоба, Червен пипер и Аргинин.

Test CORE е невероятна хранителна добавка, подходяща за прием между креатинови цикли, защото предпазва от загубата на мускулна маса.

Препоръчителен прием:

Предпазване на простата: 1 капсула 2 пъти на ден по време или веднага след хранене.

Покачване на мускулна маса: 1-2 капсули 3 пъти на ден по време или веднага след хранене

Повиши силата, издръжливостта и либидото - купи FA Nutrition Test CORE сега!

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!