Масло от вечерна иглика 500 mg

OstroVit

Търсите ли лесна за употреба добавка, която може да ви помогне да се грижите за кожата си, подходящ холестерол и имунитет, както и да успокоите ревматичната болка? Изберете капсули с масло от вечерна иглика.

120 Гел капсули, 60 Дози

Повече детайли

22,45 лв

Маслото от вечерна иглика OstroVit е хранителна добавка, предлагаща голямо количество ненаситени мастни киселини и витамин Е, които поддържат редица процеси в организма. Маслото съдържа цели 71% линолова киселина и 10% гама-линолова киселина. Тези съединения са отговорни за най-ценните свойства на продукта. Търсите ли лесна за употреба добавка, която може да ви помогне да се грижите за кожата си, подходящ холестерол и имунитет, както и да успокоите ревматичната болка? Изберете капсули с масло от вечерна иглика.

Какво представлява маслото от вечерна иглика OstroVit?
Вечерната иглика има продължителност на живота две години и е растение с яркожълти цветя, които всъщност могат да бъдат намерени навсякъде. Тъй като е много декоративен, често можете да го видите в домашните градини. В хранителната промишленост вечерната иглика се използва за производство на масло. Благодарение на факта, че маслото от вечерна иглика е богато на ненаситени мастни киселини, LA и GLA, то демонстрира силни здравословни свойства.

Маслото от вечерна иглика силно овлажнява кожата ви и следователно може да успокои нейното дразнене. Освен това може да понижи нивото на холестерола и да увеличи загубата на тегло. Киселините, включени в растението, насърчават храносмилането, подпомагат регенерацията на тъканите, противодействат на заболявания на дихателната система, както и подпомагат регулирането на кръвното налягане. Изберете хранителна добавка с масло от вечерна иглика OstroVit в капсули, ако:

- страдате от акне, екзема, псориазис
- кожата ви е суха
- страдате от високо ниво на холестерол
- кръвното Ви налягане е твърде високо
- трябва да отслабнете
- желаете да подобрите храносмилането си
- имате ревматична болка
- вашият менструален цикъл е нередовен

Основни характеристики на добавката:

НАТУРАЛНИ МАСТНИ КИСЕЛИНИ - Ненаситените мастни киселини, получени от вечерна иглика, са отговорни за повечето здравословни свойства на продукта.
ВИТАМИН Е - Добавката под формата на витамин Е осигурява антиоксидантно въздействие на капсулите.
ХИДРАТИРАНА КОЖА - Маслото от вечерна иглика подобрява хидратирането на кожата и може да ограничи ефектите от акне, екзема и псориазис.
ЛЕСНО УПОТРЕБА - Хранителната добавка се предлага под формата на меки капсули, които са лесни за използване и не причиняват дискомфорт при поглъщане.

Активни съставки на масло от вечерна иглика OstroVit:
Маслото от вечерна иглика OstroVit съдържа цели 71% линолова киселина и 10% гама-линолова киселина. Добавката е богата и на витамин Е, който усилва въздействието му. Проверете функциите на определени активни съставки:

Линолова киселина (LA) - Тя регулира физиологичните функции. Оказва влияние върху нивото на холестерола и налягането. Той насърчава процедурата за изгаряне на мазнини. Подпомага регенерацията на кожата.
Гама-линолова киселина (GLA) - Успокоява симптомите на алергия. Повишава овлажняването на кожата. Регулира кръвното налягане.
Витамин Е - Той показва силно антиоксидантно въздействие. Той предпазва организма ви от коронарна тромбоза, тумори. Поддържа зрението.

Начин на прием: Приемайте 2 капсули (1 доза) дневно.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!