Екстракт от ехинацея

OstroVit

Екстрактът от ехинацея OstroVit е натурална хранителна добавка, която можете да използвате, за да се грижите за имунитета си и правилното функциониране на дихателната система.

50 грама, 166 Дози

Повече детайли

23,90 лв

Комбинацията от два вида екстракт от шишарки, тоест екстракт, стандартизиран за 4% полифеноли и екстракт, стандартизиран за 4% цикорова киселина, гарантира постоянно количество активни вещества, което гарантира еднаква ефикасност на продукта. Ако търсите продукт на растителна основа, който може да ви предпази от инфекции, OstroVit Purple Coneflower Extract е много добър избор.

За кого е предназначен OstroVit Purple Coneflower Extract?

Ехинацеята е декоративно растение с красиви лилави цветя. Освен уникалните си декоративни стойности, той има силни здравословни свойства, благодарение на които популярността му у нас нараства. Използването на иглолистни растения в сезони с нисък имунитет може да намали риска от инфекция. Въздействието на растението се основава на стимулиране на фагоцитозата, по време на която имунната система унищожава бактериите и вирусите.

Освен за подкрепа на имунитета, шишарката влияе и на други процеси в организма. Може да се използва за подпомагане в борбата срещу заболявания на дихателната система, включително инфекции на горните дихателни пътища. Изберете OstroVit екстракт от ехинацея, ако:

     често боледувате
     искате да стопирате настинка и грип
     борите се с инфекции на дихателната система

Екстрактът от лилави шишарки е създаден за всички, които страдат от чести инфекции, в частност заболявания на горните дихателни пътища. Продуктът трябва да се използва за превантивни цели в сезони с по-нисък имунитет, особено през есента и зимата. Една опаковка от екстракта е 166 препоръчителни дневни дози от добавката.

Основни характеристики на добавката:


ПОДДРЪЖА ИМУНИТЕТА - Благодарение на съдържанието на активни вещества като флавоноиди, алкамиди, полизахариди и фенолни киселини, включително цикоринова киселина, лилавият шишар служи като ефективна подкрепа в борбата срещу настинка и грип.

ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ДИХАТЕЛНАТА СИСТЕМА - Ехинацеята проявява имуностимулиращо действие и затова се препоръчва на лица, които се справят с повтарящи се инфекции на горните дихателни пътища.

НАТУРАЛНА СИЛА НА РАСТЕНИЯТА - Екстрактът от ехинацея OstroVit е 100% на растителна основа. Не съдържа никакви допълнителни вещества, които биха възпрепятствали действието на активните съставки.

УДОБНА ФОРМА - Освен екстракта, опаковката е снабдена с удобна мярка, която се използва за измерване на подходящо количество от препарата. Консумирайте една порция по време на хранене и пийте малко вода.


Начин на употреба:

Приемайте 1 доза - 300 мг (1 лъжичка) дневно с храна и вода. Моля, използвайте мерителната чашка, включена в опаковката (0,5 мл).

Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не използвайте продукта като заместител на разнообразното хранене. Препоръчва се балансирана диета и здравословен начин на живот. Не приемайте, ако сте алергични към някоя от съставките. Да не се употребява от деца, бременни и кърмещи жени. Да се съхранява извън обсега на деца.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!