Water Out - Диуретик

AllNutrition

  • Ефективно премахва излишната вода от тялото
  • Не съдържа стимуланти и кофеин
  • Не повишава кръвното налягане
  • Съдържа egcg, bioperine® и екстракт от коприва
  • Премахва подкожната вода - диуретик
  • Доказани и работещи съставки
  • 120 капсули, 120 Дози

Повече детайли

34,90 лв

Water Out е хранителна добавка, предназначена за всички физически активни хора. Water Out съдържа редица специално подбрани растителни екстракти и е предназначен за хора, които искат да премахнат излишната вода от тялото. Формулата на нашия WATER OUT се основава на активни и тествани вещества.

За разлика от много други добавки от този тип, Water Out не повишава значително телесната температура или кръвното налягане.

Основни съставки на Water Out:

BioPerine

Биоперинът, съдържащ пиперин, увеличава усвояването и използването на витамини, минерали и билкови екстракти, съдържащи се в нашия продукт. Той също така увеличава активността на ензимите, отговорни за транспортирането и използването на аминокиселини. Биоперинът също е отличен термоген, който има стимулиращ ефект, повишава телесната температура, ускорява изгарянето на мастната тъкан и особено обезпокоителния целулит.

Екстракт от червена боровинка

Червената боровинка е растение, богато на полифеноли, витамини С, А и Е, минерали като селен, калций и калий и други ценни вещества. Особено се препоръчва за хора, които имат проблеми с пикочните пътища, но не само. Екстрактът от червена боровинка подкислява урината, която убива бактериите в пикочния мехур.

Екстракт от обикновена коприва

Подпомага детоксикацията и елиминирането на водата от тялото. Той има свойства, които понижават кръвната захар, противовъзпалително, подобряват метаболизма, повишават ефективността на организма, подобряват имунните функции на организма и регулират кръвното налягане.

Екстракт от глухарче

Подпомага отстраняването на излишната вода от тялото и подпомага естествената детоксикация. Глухарчето също увеличава секрецията на солна киселина в стомаха, стимулирайки храносмилателните процеси. Екстрактът от глухарче стимулира чернодробната функция, увеличавайки отделянето на жлъчка, която участва в разграждането на мазнините.

Екстракт от зелен чай

Основната му съставка е епигалокатехин галат, накратко EGCG, който е флавоноид с антиоксидантни свойства. Изследванията показват, че зеленият чай теоретично има най-малък ефект върху директната загуба на тегло, но първо, той е абсолютно най-безопасният, и второ, той има редица предимства, които го правят задължителен за всички нас. Зеленият чай редовно се доставя с полифеноли, които понижават холестерола, укрепват костите, подобряват храносмилателните процеси и имат мощен антиоксидантен ефект. Той също така понижава нивото на "хормона на стреса" кортизол. Популярният „Зелен чай“ помага за регулиране на нивата на кръвната захар, ускорява метаболизма, добавя енергия и помага за борба с чувството на глад.

Екстракт от смокиня Opuntia

Подпомага метаболизма на мазнините и контрола на теглото и намалява апетита. Той също така влияе положително върху състава на бактериалната флора и състоянието на червата. Участва в детоксикацията и чрез подуване в храносмилателния тракт създава усещане за ситост. Смокиновата бодлива круша също е отличен естествен източник на хранителни фибри, ценни за храносмилателната ни система.

Начин на употреба: Приемайте 1 капсула веднъж дневно, 30 минути преди закуска, обяд или тренировка, с много вода. Не превишавайте 1 доза на ден.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!