Collagen Pro

AllNutrition

  • Защитава съединителната тъкан и хрущялите
  • Увеличава мобилността
  • Съдържа най-качествения хидролизиран колаг тип II
  • Подобрява външния вид на кожата, косата и ноктите
  • Обоганен с глукозамин и хондроитин сулфат, куркума, мсм
  • 17 активни съставки
  • 180 капсули

Повече детайли

36,50 лв

ALLNUTRITION COLLAGEN PRO е хранителна добавка, съдържаща хидролизиран колаген, екстракт от тамян Boswellia serrata, хиалуронова киселина, хондроитин сулфат, глюкозамин сулфат, куркума, витамини и минерали. COLLAGEN PRO не е обикновена добавка: съдържа много ценни и необходими за нашето здраве вещества. Той перфектно поддържа нашия двигателен апарат и има положителен ефект върху външния вид на кожата и ноктите. COLLAGEN PRO е добре обмислен продукт по отношение на съставките и тяхното представяне. Отговаряйки на нуждите на нашите клиенти, вече се предлага във версия на капсула!

За какво помага колагенът?

Болки в ставите? Проблеми с правилното възстановяване? Чести наранявания? Независимо дали се борите с тези проблеми или предпочитате да им противодействате - този продукт е създаден с мисъл за вас. Искахме да получим цялостен продукт, състоящ се от най-висококачествени съставки, който благодарение на патентованата си формула ще работи бързо и ефективно, предоставяйки решения на всички проблеми и подходяща превенция! COLLAGEN PRO също е идеален продукт за жени, които искат силна и блестяща коса, твърди и здрави нокти, както и гладка и еластична кожа.

Най-ценните съставки на ALLNUTRITION Collagen Pro

ХИДРОЛИЗИРАН КОЛАГЕН е най-добрата форма на колаген. Колагенът е изключително важна съставка в организма. Той представлява почти 30% от съдържанието на всички протеини. Това е елемент, който свързва клетките помежду си, затова е изключително важен за правилната структура на зъбите, костите и кожата. Той също така помага за поддържане на подходяща еластичност, ниво на хидратация и напрежение на кожата, а заедно с биотина има положителен ефект върху правилното състояние на косата.

Защо хидролизираната форма е най-добрата?

Колагенът се състои от аминокиселини, които тялото трябва да „усвои“, за да се възползва от тях. Нашият колаген се хидролизира, което означава, че вече е частично „разграден“, така че най-важните аминокиселини се усвояват по-лесно.

MSM (ОРГАНИЧНА СЯРА) има изключителни профилактични и терапевтични свойства. Благодарение на своите антиоксидантни свойства, той предпазва увредените хрущяли от свободните радикали, като същевременно намалява болката. Препоръчва се също да се подобри състоянието на косата, кожата и ноктите. MSM участва в синтеза на основните аминокиселини l-метионин и l-цистеин.

Редовно консумираният глюкозамин сулфат може да ускори регенерацията на хрущяла и костната тъкан, износен от прекомерно натоварване върху отделните ставни елементи. Допълнителна полза в случай на нараняване може да бъде значително намаляване на болката и други заболявания, които затрудняват функционирането в ежедневието. Той също така индиректно противодейства на увеличената загуба на калций от костите. Поради хидрофилния си характер, глюкозаминът абсорбира водата, задържа я в хрущяла и допълнително я подхранва, като по този начин му придава желаната устойчивост на механични деформации.

ДЖИНДЖИФИЛОВ ЕКСТРАКТ има антиоксидантно действие и перфектно поддържа имунната система.

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА е съединение, което се среща естествено в организма. В човешката кожа той е компонент на междуклетъчния матрикс на дермата. Той също така е основен компонент на синовиалната течност, както и важен компонент на синовиалната течност, където служи като смазка и играе роля в съпротивлението на натискащата сила.

БОСВЕЛИЯ, съдържащ босвелова киселина, има аналгетичен и противовъзпалителен ефект. Използването на този препарат ви позволява да укрепите костите и ставите.

ВИТАМИН D, т.нар слънчев витамин, помага за правилното усвояване на калций и фосфор, поддържа здрави костите и зъбите и има положителен ефект върху правилното функциониране на мускулите и имунната система.

МАНГАНЪТ допринася за поддържането на правилен енергиен метаболизъм и здрави кости. Той също така помага за правилното образуване на съединителна тъкан и предпазва клетките от оксидативен стрес.

КАЛЦИЙ допринася за правилното съсирване на кръвта и поддържане на правилния енергиен метаболизъм. В допълнение, той помага за правилното функциониране на мускулите, поддържайки правилната невротрансмисия и правилното функциониране на храносмилателните ензими. Освен това, той участва в процеса на клетъчно делене. Калцият е необходим и за поддържане на здрави кости и зъби.

ВИТАМИН С се счита за един от най-важните витамини. Сред многото си постижения трябва да се спомене особено, че помага за поддържане на правилното функциониране на имунната система по време и след интензивни физически упражнения, както и за производството на колаген за осигуряване на правилното функциониране на кръвоносните съдове, костите, хрущялите, венците, зъбите и кожата. Освен това витамин С помага за функционирането на нервната система. Той също така допринася за поддържането на правилния енергиен метаболизъм и за намаляване на умората.

КУРКУМАТА има антиоксидантен ефект, неутрализира свободните радикали, защитава генетичния материал и забавя стареенето на организма. Куркумата също е противовъзпалителна и има благоприятен ефект върху метаболизма на холестерола. ТЯ помага за поддържане на здрави стави и поддържа тяхната гъвкавост.

Начин на употреба: Приемайте 3 капсули два пъти дневно, сутрин и вечер, като пиете много вода.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!