ХУСК -люспи от семена на Живовляк

Fact Products, Inc.USA

ХУСК /люспи от семена на Живовляк/ действа като „чистач” на стомашно-чревния тракт. При набъбването си, фибрите увеличават обема на чревното съдържимо, насърчавайки лесното му изхвърляне без дискомфорт и болки. Намалява прекомерното образуване на газове в червата и подуването.

Повече детайли

11,80 лв

 

ХУСК /люспи от семена на Живовляк/ допринася за ежедневната редовна дефекация и действа понижаващо на апетита. Може да се включи успешно към всяка диета за намаляване на теглото, тъй като насърчава чувството за ситост или с цел детокс, заради свойствата си да изхвърля токсините.

При набъбването си в стомаха и червата, фибрите хуск образуват гелообразна субстанция, която очиства отпадъчните вещества от храносмилателния тракт, предпазва лигавиците и насърчава възстановяването им при възпаления, ентероколит, гастрит и др.

Тъй като има нежно действие и омекотява изпражненията, хуск може да се приема и от хора с хемороиди, при които изхождането е свързано с болка и напрежение.

ХУСК /люспи от семена на Живовляк/ може да се използва и в случаите на диария, тъй като абсорбира излишната вода в червата и изсушава чревното съдържимо.

Вече повече от 70 години насам, псилиумът е най-добрият източник на разтворими и неразтворими фибри, често използвани в различни билкови препарати против повишен апетит, наднормено тегло, констипация, диария, синдром на раздразненото черво, лошо усвояване на храната и др. Фибрите в състава на псилиума са едни от най-добрите природни средства при запечен стомах и задръстване на тялото с токсини.

Приемът на люспи и фибри от псилиум насърчава усещането за лекота и свежест, и значително подпомага поддържането на нормално телесно тегло и редовната дефекация. Засилва усещането за ситост, регулира апетита и подобрява храносмилането и здравето на стомашно-чревния тракт.

Псилиум се използва и при синдром на раздразнените черва (разстройство в резултат от прекомерен стрес, предизвикващ редуващи се пристъпи на диария и запек). Често се препоръчва от лекари при анални фисури и хемороиди, запек по време на бременност и др.

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Живовляк индийски /Plantago ovata/ люспи от семена Желатин. 500 mg 2500 mg

Хранителна добавка, 60 капсули

Дозировка и приложение: По 5 капсули веднъж дневно, с пълна чаша вода или друга течност.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!