Креатин Монохидрат

Hiro.Lab

Бъдете ПО-ГОЛЕМИ и ПО-СИЛНИ с креатин от Hiro

Ако искате да подобрите спортните си постижения, искате да увеличите силата си и да изградите мускулна маса, опитайте Creatine от Hiro.Lab. Това е креатин монохидрат, който ще издигне вашите тренировки на по-високо ниво, ще помогне за оформянето на силна фигура и ще ускори процеса на обновяване на мускулния протеин

Повече детайли

31,90 лв

Креатинът на прах на Hiro.Lab е високо смилаем продукт, който се предлага в разнообразие от вкусни вкусове. Всяка опаковка съдържа до двеста порции, които трябва да се разтворят във вода. Ще ви гарантира допълнителна сила и енергия, необходими за интензивни упражнения. Ако сте треньор и редовните физически усилия са важна част от живота ви, Hiro.Lab Creatine ще бъде в крак с вас.

Усвояването на креатин подпомага производството на АТФ, което ще ви позволи да увеличите интензивността на упражненията, което е изключително важно в случай на тренировки, включващи кратки, бързи и интензивни повторения. Допълнително предимство на Creatine от Hiro.Lab е фактът, че презарежда тялото по време на анаеробни дейности, като вдигане на тежести. Това се случва в резултат на увеличаване на запасите от креатин фосфат, което генерира увеличено количество енергия за използване. Креатинът има и друго анаболно свойство да хидратира мускулните клетки, като по този начин стимулира протеиновия синтез. Той също така регулира нервните импулси, отговорни за мускулните контракции. Микронизираната форма на креатин се усвоява много по-добре от тялото ви и не причинява стомашен дискомфорт, така че можете да се концентрирате напълно върху тренировката.

Ползи от Creatine Monohydrate Powder биват:

     Висококачествен креатин монохидрат под формата на прах

     Подобрява мускулната сила и издръжливост

     Добавя енергия и удължава продължителността на тренировката

     Подпомага процеса на регенерация на мускулните влакна

     Микронизиране на креатин за 200 MESH

     Тауринът, съдържащ се в състава, е отговорен за ефективния транспорт на креатина

     Креатинът Hiro.Lab помага за изграждането на перфектна фигура

     До 120 порции от добавката в една опаковка

Креатинът се използва най-често от хора, които тренират сила, защото подобрява ефекта от упражненията и подпомага изграждането на чиста телесна маса. Неговото по-малко известно свойство е положителен ефект върху регенерацията на мускулните влакна, които често са увредени или отслабени в резултат на изтощително натоварване. Систематично използваният Creatine Hiro.Lab стимулира мускулните увреждания и подпомага ефективния ресинтез на гликоген в мускулите. Освен това е важно хранително вещество, участващо в производството на мускулна енергия. Използвайки креатин, можете да сте сигурни, че тялото ви ще бъде бързо подготвено за следващата тренировка.

Начин на прием: Приемайте 1 мерителна лъжица (5гр) дневно.

проба

Подобни Продукти

Клиентите, които купуват този продукт, купуват също:

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!