RSN Testo Boost -All in

RSN

Скоро в наличност !

RSN Testo Boost / All in, както подсказва името му е комбинация от всичко! Всичко, от което имате нужда за да стимулирате собственото производство на Тестостерон!

240 капсули, 30 Дози

Повече детайли

76,95 лв

 RSN Testo Boost / All in съчетава в себе си няколко бленда, които работят синергично и така взаимно подсилват ефекта си, което води до максимално повишаване на Тестостерона, а оттам пряко следва и повишаване на силата, чистата мускулна маса, загубата на мазнини и т..н

В RSN Testo Boost / All in откриваме добре познати съставки, които същесвременно са се доказали с времето, че са едни от най-ефективните що се отнася до естественото повишаване нивата на Тестостерона!

      Натурално повишава на Тестостерона
      Стимулира производството на растежен хормон
      Повишава Либидото
      Повишава силата
      Покачване на чиста мускулна маса
      Подобрява съня
      Подобрява възстановяването
      Блокира повишаването на Естрогена

В първият бленд в RSN Testo Boost / All in впечатление ни прави главно наличието на Трибулус Терестрис и ДАА/ Д-аспарагинова киселина, които са 2 те най-силни и потентни съставки за повишаване на Тестостерона. Към компанията на тези всеизвестни съставки са добавени още: Фенугрийк, Сау Палмето, Кризин (който е добър ароматазен инхибитор) и витамини от Б групата, както и Витамин Д!

Във вторият бленд намираме изцяло билков комплекс, който подпомага действието на първия бленд. Той е съставен от: Женшен, Тиквено семе, Авена Сатива, Коприва и Черен пипер, които имат пряк ефект освен върху повишаването на Тестостерона така и спрямо повишването на сексуалното желание и нормалната функция на половите хормони!

Третият бленд в RSN Testo Boost / All in е насочен главно към успокояването преди и по време на сън, както и върху повишаването на Хормона на растежа! В този бленд окриваме отново познати съставки, като ГАБА и Мелатонин, които са отговорни за релаксирането и подобряването на съня. Също така в бленда се съдържат Аргинин, Орнитин и Лизин, които приети заедно, преди сън повишават нивата на Хормона на растежа! Впечатление прави и наличнието на добре познатия ни комплекс: Цинк, Магнезий и Витамин Б6, ионаче казано ZMA, който също има лек ефект върху повишаването на Тестостерона, както и отпускането на мускулатурата и по-добър сън!

Начин на прием:
Приемайте 3-те капсули с еднакъв цвят-сутрин, след ставане.
Приемайте 1-та капсула с различен цвят-следобед.
Приемайте 4-те капсули с еднакъв цвят - вечер, преди лягане.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!