Isolate-X5

Genius Nutrition

 Isolate-X5® е ултра-премиум протеин, създаден за тези, които желаят да премахнат мазнините, захарта и лактозата от диетата си. 

Повече детайли

169,00 лв

Суроватъчният изолат е най-впечатляващата иновация в пречистването с помощта на естествена студена ултрафилтрация (CFW®), което прави този протеин идеален за хора, които са много чувствителни към ниски нива на лактоза, намиращи се в суроватъчни концентрати. Суроватъчният протеинов изолат съдържа големи количества естествени аминокиселини, от които тялото се нуждае всеки ден. Тъй като поддържа мускулния растеж, суроватъчният протеин е основна съставка на всеки план за хранене, без значение на вашата възраст или нивото на фитнес.

ЗАЩО ISOLATE-X5®?

     27 г протеин на порция
     0 г добавена захар
     Естествена филтрация: CFW®
     100% изолат на суроватъчния протеин
     Натурални аромати и безопасни подсладители
     Ниво на смесване: инстантно
     6.2g BCAA на порция
     Бързо усвоим
     Ултра-премиум качество
     Указания за използване:

     През тренировъчни дни: Смесете една лъжичка от продукта с 250 мл студена вода или мляко в шейкъра ви. Покрийте и разклатете за 20-30 секунди. Консумирайте една порция 30 минути преди тренировка и втора веднага след тренировка.
     Дни без тренировка: Консумирайте една лъжичка от продукта сутрин и втора между храненията.

Можете да приемате повече порции в зависимост от изчисления прием на протеин.

Внимавайте! Хранителните добавки са предназначени само за здрави хора. Не приемайте, ако сте бременна или кърмите. Да се ​​пази извън обсега на деца. Тази хранителна добавка не трябва да се използва като заместител на разнообразната и балансирана диета. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Консумирайте за предпочитане преди датата, посочена на опаковката. Да се ​​съхранява на хладно и сухо място.

Предупреждение - Алергени! Този продукт се произвежда на оборудване, което обработва продукти, съдържащи активни съставки, получени от мляко, яйца и соя.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!