Глюкозамин,Хондротин и МСМ

Puritan's Pride

Ако искате да се погрижите за ставите си, продуктът Triple Strength Glucosamine, Chondroitin & MSM Joint Soother е тук! Ако обичате да се разхождате, да практикувате йога, обичате да бягате и като цяло да сте физическо активен човек, то това е добавката, която ще Ви осигури движенията за по дълъг период от време и ще Ви предпази от евентуални болки в ставите.

60 таблетки

Повече детайли

30,00 лв

 

Вашите стави и сухожилия поемат големи натоварвания, когато вървите или правите някакви движения, за това е хубаво за Вас, да приемате допълнителна хранителна добавка Triple Strength Glucosamine, Chondroitin & MSM Joint Soother. Добавката съдържа 3 популярни съставки, които работят заедно срещу болките в ставите и се грижат за тях. А тези 3 съставики, не се грижат само за ставите, а и за вашите хрущяли и сухожилия.
 
Глюкозаминът и хондроитинът са част от главните съставки на съединителната тъкан, която е отговорна за здравето на вашите стави, сухожилия и хрущяли. Тези 2 съставки работещи заедно са много полезни благодарение на МСМ, която е богата на сяра и в същото доставя благоприятни вещества за съединителните тъкани.
 
Причини да закупите добавката?
  • Доказано ефективни съставки;
  • Действа положително върху  ставите;
  • Възстановява хрущялите;
  • Намалява възпалението и болката;
  • Възвръща подвижността на ставите;
  • Поддържа ставите еластични.
Начин за приемане:
2 таблетки дневно, приети с храна

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!