Arthro Guard Liquid

BioTech USA

BIOTECH USA Arthro Guard Liquid е висококачествена течна формула, която се абсорбира изключително бързо от организма, подобрява здравето на костите, ставите и сухожилията, като подпомага възстановяването на хрущяла.

120 Таблетки

Повече детайли

44,00 лв

➡ Укрепва костите и ставите
➡ Подсилва мускулната тъкан
➡ Подпомага метаболизма
➡ Предотвратява артритни болки
➡ Стимулулира имунната система
➡ Ускорява възстановяването

BIOTECH USA Arthro Guard Liquid съдържа естествения източник на сяра - MSM (метил-сулфонил-метан), който допълва действието на аминокиселините, участва в синтеза на протеин и в процеса на формирането на съединителна тъкан – кости, стави и сухожилия. Сярата подпомага метаболитните процеси, които преобразува храната в енергия и пречиства организма от токсични вещества. МSM e изключително важен при формирането на кератин, колаген и еластин, които дават гъвкавост, тонус и сила на мускулите и костите.

Формулата на BIOTECH USA Arthro Guard Liquid включва хидролизиран колаген, който подпомага здравата кожа, мускулите и подвижността на ставите. Хидролизираният колаген съдържа естествени глюкозамини и хиалуронова киселина, които спомагат за възобновяването на съединителната тъкан и увеличават хидратиращите им качества и техния обем.

BIOTECH USA Arthro Guard Liquid е обогатен с комбинация от глюкозамин и хондроитин, които поддържат здравето на съединителната тъкан. Глюкозамиин е естествено вещество, отделяно от хрущялната тъкан, което се използва в медицината за предотвратяване на артритни болки. Хондроитин участва в синтеза на съединителна тъкан и колаген, с което поддържа целостта на хрущяла.

BIOTECH USA Arthro Guard Liquid ускорява възстановяването на ставите, стимулира имунната система и забавя загубата на покривната хрущялна тъкан на ставната повърхност.

Начин на употреба : Приемайте 1 доза (30 мл) веднъж дневно.

Осигури здраве за ставите с BIOTECH USA Arthro Guard Liquid!

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!