Дяволски нокът - корен

Nature's way

Дяволски нокът (корен) 480 mg х 100 капс. – естествен продукт в подкрепа на ставите и костите

Повече детайли

28,25 лв

При проблеми с костите и ставите.  С напредване на годините или под влияние на други фактори като непълноценно хранене, уседнал начин на живот без достатъчно движение и др., се появяват болки и дискомфорт в костите и ставите. При професиите, изискващи целодневно седене, например пред компютъра или зад волана и др., също се наблюдават проблеми с опорно-двигателния апарат и предимно болки в гърба и кръста.

Дяволски нокът облекчава болката в костите и ставите, и успокоява отока. Подпомага подвижността на ставите. Източник на биологично активни компоненти, противодействайщи на ензима, иницииращ възпаления в хрущялната тъкан. Спомага за нормализиране нивата на пикочната киселина. Има леко отпускащо мускулите действие. Редуцира дискомфорта в областта на гърба и кръста. Успокоява напрежението във врата. Допринася за снемане на стреса и умората от тялото.

При нарушения във функциите на пикочната система. Екстрактът от дяволски нокът е източник на растителни химикали, които допринасят за облекчаване на възпалителните състояния на пикочния мехур и бъбреците.

Съдържание

Съставки:                               (в 2 капс.)  дн.доза

Дяволски нокът (грудка)         960 mg             1920 mg

Въглехидрати                                 < 1 g                      < 2 g

Растителна капсула(модифицирана целулоза), магнезиев стеарат.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, млечни продукти, глутен, соя, сол, захар, пшеница, мая или ГМО.

Хранителна добавка, 100 капсули

Приложение: По 2 капсули 2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!