Ленено масло

Natural Factors Canada

Ленено масло 1000 mg   – естествен продукт при нарушения на сърдечно-съдовата система

При нарушения във функционирането на сърдечносъдовата система

Повече детайли

22,80 лв

 Много често хората не се интересуват от сърдечното си здраве, докато не стане твърде късно. Преяждането, лоупотребата с алкохол, наднорменото тегло, тютюнопушенето, дефицитът на важни хранителни вещества… – всичко това са фактори, които усложняват сърдечносъдовия проблем или пък увеличават риска от развитие на такъв.

Ленено масло понижава нивата на холестерола в кръвта. Понижава нивата на кръвното налягане, намалява риска от втвърдяване и запушване на артериите. Благоприятства нормалния сърдечен ритъм.

При бързо старееща кожа, акне, чупливи нокти и суха коса:

Здравите кожа, коса и нокти са признак за добро здравословно състояние и още повече подчертават естествената красота. Сухата, безжизнена коса, чупливите, меки нокти, кожата, изгубила естествения си блясък… Всичко това може да бъде резултат от недостига на основни хранителни вещества в тялото.

Ленено масло е перфектен източник на есенциални мастни киселини (омега-3, -6 и -9), чиито допълнителен внос има изключително благотворно влияние върху четирите основни стълба на красотата – кожата, косата и ноктите. Допринася за увеличаването на влагата в кожата, има успокояващо действие при акне и зачервявания, намалява бръчките. Спомага за възстановяване на естествения свеж вид на кожата. Ускорява растежа на косата, заздравява я и я прави по-лъскава.

При затегнат стомах:

Лош хранителен режим и недостатъчен прием на течности, липса на движение, прекомерен стрес, промени, чести пътувания… Това са едни от основните фактори, които пречат на храносмилателната система да функционира правилно. Подобен начин на живот най-често води до запек, тежест в корема, подуване, метеоризъм (прекомерно отделяне на газове).

Ленено масло регулира дейността на стомашно-чревния тракт и има доказан слабителен ефект. Благоприятства добрата чревна перисталтика, стимулира червата. Спомага за извеждането на ненужните вещества от тялото. Намалява усещането за тежест и подуването.

Ленено масло е продукт на Natural Factors – най-голямата канадска компания за производство на хранителни и диетични добавки. Лененото масло в продукта е извлечено от органичен сертифициран канадски лен, който се отглежда в Канада. Не е рафинирано и избелвано. Не съдържа разтворители и аромати! С допълнително добавен витамин Е, който предотвратява окисляването на маслото!

Дозировка и приложение:  От 1 до 3 капсули по 3 пъти на ден.

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Органично ленено масло(семена) от което:     1000 mg 9000 mg
Алфа линоленова киселина  530 mg   4770 mg
Олеинова киселина  120 mg  1080 mg
Линоленова киселина  100 mg 900 mg
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!