Nutrex - Muscle Infusion

Nutrex Research

Направо от „Другия свят” идва най-мощният, чудовищно чист протеин за покачване на мускулна маса: Muscle Infusion Black. Тази смела формула е уникална комбинация от седем вида протеин, всеки с различна степен на усвояване и отделна поредица от силно анаболни аминокиселини. 

Повече детайли

111,00 лв

Тази мощна протеинова смес е бързодействаща и едновременно с това действа продължително време. Той предизвиква бърза анаболна атака, последвана от устойчиви дейности за изграждане на мускулна маса.

С цел допълнително подпомагане за изграждането на мускулна маса Muscle Infusion Black е зареден с големи количества ВСАА и глутамин. Специални ензими са добавени за подпомагане на тялото при усвояването на големите количества протеини, които са Ви необходими, за да станете наистина ГОЛЯМ. Всяка доза от Muscle Infusion Black е натъпкана с широк спектър от необходимите Ви витамини и минерали, и едновременно с това този продукт е с много ниски нива на мазнини и въглехидрати.

За да станете Голям, Вие имате нужда от правилния протеин. Протеинът е градивен елемент на мускулите. Вашето тяло изгражда мускулите изключително от белтък и нищо друго. Един обикновен протеин, приеман катодобавка ще ви даде обикновени резултати. Когато искате най-добрият протеин, създаван някога, всъщност Вие имате нужда от Muscle Infusion Black!!!!!!!

Muscle Infusion Black Ви предлага:

* Multi-пласт 7-фаза протеинова смес
* Много ниско съдържание на въглехидрати и мазнини. Идеален за чиста мускулна маса
*Страхотен на вкус, Без добавен аспартам
* Не съдържа добавени пълнители, такива като малтодекстрин, фруктоза, масла или други безполезни съставки
*Изключително разтворим и лесен за употреба

Хранителна информация за 1 доза (36,5 g.):
Енергия - 138kcal
Протеин - 25 g
Въглехидрати - 3 g
Мазнини - 2,5 g

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства

Начин на употреба:

Muscle Infusion Black трябва да се консумират ежедневно. Предлагаме ви да разбъркате една лъжичка с около 200 мл.вода като можете да приемате около 2-4 порции на ден. Muscle Infusion Black може да се приема по всяко време на деня и нощта.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!