Xtreme Beef Amino

Fitness Authority Nutrition

 ➡ Уникална формула извлечена от телешки протеин хидролизат
➡ Изключително ефикасна подкрепа на анаболните и анти-катаболните процеси
➡ Взема участие в производството на
➡ Препоръчва се при силови тренировки и такива за издържливост.
➡ Допълва хранителния режим на спортистите, нуждаещи се от допълнителен прием на протеин

Повече детайли

38,90 лв

 Xtreme Beef Amino® е първокачествен хидролизиран телешки протеин, който играе роля в производството на колаген, ефективно спомага анаболните процеси и защитава тялото от мускулен разпад по време на натоварени тренировки.

Xtreme Beef Amino® доставя пълен спектър есенциални и неесенциални аминокиселини. Продукта включва и 3 изключително важни аминокиселини: глицин, хидроксипролин и пролин в идеално съотношение и максимално количество. Тези аминокиселини са отговорни за производството на колаген. Колагена е структурен протеин, от който са изградени молекулите, които изграждат сухожилията, мускулната тъкан, съединителната тъкан косата, кожата и всички вътрешни органи. Зъбите и костите се изграждат като към колагена се добавят минерали.

Xtreme Beef Amino® представлява силата на протеина извлечен от червено телешко месо с най-високо съдържание на аминокиселини (повече от суроватъчния, млечния и яйчния). Хидролизираният телешки протеин съдържа 350% повече протеин от телешката пържола, но не съдържа никакви мазнини и холестерол!!

Xtreme Beef Amino® е формула създадена и предназначена за физическо-активни хора, защото аминокиселините в тази уникална формул гарантират максимална мускулна адаптация за извършване на физически усилия.

Начин на употреба: Вземайте 2 таблетки с или след всяко хранене.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!