Комплексни Аминокиселини

OstroVit

Комплексът OstroVit Supreme Pure EAA, чрез протеинови аминокиселини, подпомага регенерацията и анаболните процеси на нашите мускулни клетки. Компонентите на добавката допринасят за подпомагане и пряко участие в редица жизнени процеси на нашето тяло, поддържащи имунната, нервната и храносмилателната системи.

Повече детайли

22,45 лв

OstroVit Supreme Pure EAA е хранителна добавка на прах, която допълва диетата ни с необходимите незаменими аминокиселини, които тялото ни не може да синтезира самостоятелно. Продуктът SUPREME PURE е разработен единствено с най-висококачествени суровини. Не съдържа ненужни пълнители, консерванти, подсладители или аромати. 

EAA са незаменими аминокиселини от групата на органичните химични съединения (аминокиселини), които са основните "мозайки" за изграждане на пептиди и протеини. Нашето тяло, за съжаление, не е в състояние да синтезира (произвежда) себе си, затова е толкова важно да им осигурите правилна диета или с помощта на добавки. Съставът включва BCAA комплекс - левцин, валин и изолевцин, както и такива съединения като лизин, треонин, фенилаланин, метионин, аргинин, хистидин и триптофан.

Начин на употреба: 

Разтворете 1 доза (10гр = 1,5 мерителни лъжици) със 100-150мл вода или плодов сок и в зависимост от вашите нужди консумирайте 1-3 пъти дневно.

В тренировъчен ден, приемайте 1 доза сутрин след закуска и 1 доза преди или след тренировка

В нетренировъчен ден, приемайте 1 доза сутрин след закуска или между основните хранения.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!