Gaspari-Aminolast

GASPARI Nutrition

  • Възстановяване
  • Пълен спектър аминокиселини
  • БЦАА обогатени
  • Мускулен растеж
  • Засилване метаболизъм

Повече детайли

75,00 лв

AMINOLAST ™ (АМИНОЛАСТ)
БЦАА Супергориво за възстановяване и издръжливост!
 
Фактите накратко:
 
Забързва възстановяването и редуцира умората.
Осигурява 10г мощни аминокиселини заредени с електролити.
Отприщва AMMOJECT ™ технология
Опаковка, достатъчна за 30 тренировки!
 
   Ако сте като Екип Гасппари, Вие отделяте много време за изграждането на Вашето тяло!
 
   Без значение дали става въпрос за изграждане на чиста мускулна маса, увеличаване на издръжливостта или просто искате да изглеждате възможно най-добре – необходимо е постоянство. От Екип Гаспари също го знаят и именно това е причината да отделят 24 месеца в разработването на  AMINOLAST ™(АМИНОЛАСТ) чрез най-модерни технологии. Това не е поредния банален продукт на пазара. Вие искате нещо различно. Ние създадохме аминокиселинен продукт с отличен вкус. Ние създадохме аминокиселинен продукт, който ще ви помогне да достигнете целите си! Използвайки само най-добрите съставки без добавени синтетични оцветители, ние създадохме БЦАА Супергориво за възстановяване и издръжливост!
 
   Когато бутате до краен предел, мускулите Ви плащат цената. AMINOLAST ™ (АМИНОЛАСТ) с AMMOJECT ™ технология е единственият продукт, който осигурява висока доза БЦАА, мощни левцин-обогатени пептидни аминокиселини, анти-крампови електролити и AMMOJECT, които да отърват Вашите мускули от отпадъчните продукти, причиняващи умора. Необходима е само една доза на тренировъчна сесия вместо мегадози от други продукти, които не правят нищо друго освен да прогарят дупка в портфейла Ви. Още от първата доза ще усетите разликата!
 
Изгради издръжливост! Изгради доверие! Изгради себе си!
 
 Често задавани въпроси:
 
   В: Какви резултати мога да очаквам от AMINOLAST ™ (АМИНОЛАСТ)?
 
   О: Моментални. AMINOLAST ™ (АМИНОЛАСТ) е формулирана да работи още от първата доза чрез предоставяне на точно дозирани аминокиселини и електролити на вашия твърд работещия мускул. Понижението на болезненост и по-добри нива на хидратация може да се очаква от AMINOLAST, когато се използва по предназначение.
 
   В: AMINOLAST ™ (АМИНОЛАСТ) е формула, създадена от хора с голям клиничен опит?
 
   О: Да! Формулата е в процес на разработване над 24 месеца и всъщност е трябвало да се стартира още преди SizeOn Pre-Contest. Хората поискаха по-ефективно аминокиселинно решение за цената, затова ние решиме най-накрая да пуснем на пазара това революционно откритие, което е достъпно за всеки бюджет. Няма съмнение, че БЦАА е номер едно, когато става дума за ускоряване на възстановяването и електролитите са от съществено значение за цялостното представяне. Има многобройни проучвания в подкрепа на дозите, използвани в AMINOLAST ™ (АМИНОЛАСТ).
 
   В: Мога ли да използвам AMINOLAST ™ (АМИНОЛАСТ) в комбинация с други продукти?
 
   О: Да. Продуктът се комбинира с почти всичко, без значение дали използвате фат бърнери, азотни бустери, протеини, гейнери и други. Комбинацията с MyoFusion или MyoFusion Probiotic Series е перфектна! Същото важи за други продукти на Gaspari Nutrition като ANAVITE, VASOTROPIN, ANATROPIN и др.
 
   В: Как се приема AMINOLAST ™?
 
   О: Прочетете етикета и следвайте указанията. Като хранителна добавка смесете 1 мерителна лъжичка без връх (14г) с 8-10 унций вода. Може да се консумира преди тренировка, по време на тренировка, след тренировка, между храненията. Тъй като това е индивидуален спорт, оставяме сами да прецените кога е най-добре за Вас да приемате продуктът.

 

Начин на употреба:


30 минути преди и веднага след тренировка

Доза 14 г  
Дози в опаковка 30  
Други
Калории 10 -
Протеин 2 г 4%
Минерали
Калций 92 мг 9%
Натрий 25 мг 1%
Магнезий (from Magnesium Citrate) 20 мг 5%
Патентовани Блендове
Aminolast matrix 10 г -
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!