NuHair DHT Blocker

  • Естествена терапия за вашата коса 
  • Блокира „лошата” форма на хормона тестостерон
  • Бори се с косопада и изтънялата коса
  • Подхранва и поддържа растежа на косъма
  • Натурална хранителна добавка
  • 60 табл.

Повече детайли

70,99 лв

Хормонът тестостерон участва активно в много процеси на организма на човек. Освен добрия вид на хормона, съществува и т. нар. „лош тестостерон“, чиято роля действа пагубно за косата. Неговото действие води до осезаема загуба на коса, а преди това настъпват други промени като изтъняване на косата, окапване и преждевременно оплешивяване и други.
DHT (дихидротестостерон) представлява противоположната форма на „лошият“ хормон тестостерон. С годините тя се натрупва в организъма на мъжете, нарушава целстта на скалпа на главата, като нанася трайни щети на фоликулите на косъма. В резултат те умират и падат безвъзвратно, т.нар. косопад.
NuHair DHT Blocker е натурална хранителна добавка и представлява иновативна формула разработена от Natrol. Той се бори успешно с изтъняването на косъма, като подхранва и заздравява структурата му, като блокира производството на „лош тестостерон“. В резултат от приема на DHT Блокера, са на лице здрава, плътна коса и добре хидратирана кожа на скалпа.
Продуктът е с еднакво положително действие, както за представителите на силния пол, така и за жените.

Начин на употреба : Приемайте по 1 таблетка два пъти дневно. Най-добрите моменти за прием са сутрин след събуждане от сън и вечер преди лягане. За постигане на най-добри резултати този продукт трябва да се употребява в продължение на поне 3-4 месеца.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!