Биоактивен колаген с Хиалуронова киселина

Life Extension

Биоактивни колагенови пептиди за свежа, гладка и еластична кожа

  • поддържа кожата гладка и хидратирана;
  • забавя появата на бръчки;
  • насърчава еластичността на кожата;
  • Подпомага здравето на ставите.
  • Укрепва косата и ноктите. 
  • Хранителна добавка, 80 желирани таблетки с вкус на череша.


 

Повече детайли

65,40 лв

Колагенът и хиалуроновата киселина са от съществено значение за поддържането на красива кожа. С напредване на възрастта кожата губи тези критични хранителни вещества и младежкия си вид.

Формулата Gummy Science™ Youthful Collagen съчетава подхранващ кожата биоактивен колаген с хиалуронова киселина. Активните съставки допринасят за хидратиране на кожата, намаляване появата на бръчки и поддържане на млада кожа. Gummy Science™ Youthful Collagen е под формата на вкусни желирани таблетки без захар с аромат на череша.

Активните хранителни вещества в този продукт са научно изследвани в редица проучвания, като резултатите са впечатляващи.

 

VERISOL® Колаген

Тази уникална, ултра-бионалична форма на колаген от тип 1 може да се абсорбира както като свободни аминокиселини, така и като непокътнати колагенови пептиди, които се транспортират директно до клетките на кожата.

VERISOL® действа като стимулира образуването на нов колаген и еластин (молекулата, която спомага за поддържането на гладка и еластична кожа).

Нещо повече, VERISOL® дава обещаващи резултати в проучвания, насочени към измерване на способността му да подобрява еластичността на кожата. В сравнение с плацебо, VERISOL® показва значително подобрение на нивата на еластичност на кожата след прием на добавка веднъж дневно само след 4-8 седмици.

Освен това се оказва, че това съединение има дълбок ефект върху намаляване на бръчките в зоната под очите. При проведено проучване е установено, че колагенът допринася за драстично намаляване на обема и появата на бръчки с около 20% след само 8 седмици в сравнение с плацебо.  

 

Хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина е основен структурен компонент на пространството между клетките в цялото тяло. По-голямата част от нея (до 50%) се намира в кожата. Тя помага на кожата да задържа влага в нормални граници и е жизненоважна за поддържане на млада и красива кожа.

Приемът на добавка с хиалуронова киселина помага да се стимулира синтеза на това важно съединение, насърчава здравословната хидратация на кожата и по този начин поддържа младежкия вид на кожата.

Дозировка: да се сдъвкват по 4 желирани таблетки дневно.

Съставки: В 4 табл.: Дн. доза:
VERISOL®Bioactive Collagen Peptides® (Биоактивни колагенови пептиди) 2500 mg 2500 mg
Хиалуронова киселина 120 mg 120 mg
Калории 40 40
Общо въглехидрати 11 11
Общо захари < 1 g < 1 g
Захари от алкохол 2 g 2 g
Протеини 3 g 3 g

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!