Хиалуронова киселина 100 mg

Natural Factors Canada

Hyabest® е първата в света хиалуронова киселина, която се приема през устата и доказано облекчава болките в колянната става! Тестове доказват, че води до значителни подобрения в състоянието на кожата.

60 V-капсули.

Повече детайли

95,50 лв

 • Хидратира в дълбочина сухата, състарена кожа.
 • Спомага за редуциране на фините линии и бръчките.
 • Допринася за подобряване микроциркулацията на кожата, придавайки й по-еластичен и свеж вид.
 • Облекчава болката и чувствителността в ставите, и улеснява движението.
 • Намалява сковаността в колянната става при изкачване и слизане по стълби или продължително ходене пеша.
 • Облекчава симптомите при остеоатрит.

Поддържайте кожата си красива и осигурете надеждна защита за ставите си с Hyabest® – оптимално усвоимата, високоефективна хиалуронова киселина!

Основни ползи от приема на хиалуронова киселина.

Терапията с хиалуронова киселина играе важна роля за задържането на влага в кожата и за гладкото движение на коленните стави. Тя действа като лубрикант (смазващо вещество), който поддържа устойчивостта на ставите, хрущялите, костите и тъканите, и също така се грижи за младежкия вид на кожата.

Естествено средство за здравето на кожата и ставите.

С напредване на годините количеството на хиалуронова киселина в тялото намалява, което води до повишена чувствителност и болки в ставите, загуба на влага в кожата и поява на бръчки. Терапията с хиалуронова киселина забавя тези негативни процеси и спомага за намаляване видимите признаци на стареене. Най-важното й предимство е, че тя има уникален капацитет да свързва и задържа водни молекули. Именно на него дължи дълбоко овлажняващите си, хидратиращи и антиейджинг ефекти. Тя подпомага задържането на колагена, увеличава влагата и осигурява еластичност и гъвкавост.

В тялото хиалуроновата киселина се разпределя в много и различни тъкани, като приблизително половината налично количество от нея е ситуирано в кожата. Други части на тялото, където е концентрирана включват сухожилията и ставите, синовиалната течност, скелетните тъкани, очните гнезда, сърдечните клапи, белите дробове, аортата и простатата.

Заради доказаната си способност да подобрява текстурата и външния вид на кожата, и да намалява болката в ставите, хиалуроновата киселина често се препоръчва от медицинските специалисти като допълващо основното лечение средство. Освен в хранителните добавки, тя се влага още в редица антиейджинг козметични продукти, капки за очи, балсами за устни и др.

Хранителните добавки с хиалуронова киселина са особено ефективни при остеоартрит и суха, набръчкана кожа, но те имат и допълнителни ефекти.

Други състояния, които се повлияват добре от хиалуроновата киселина:

 • фибромиалгия;
 • хронична болка;
 • синдром на хроничната умора;
 • мускулна слабост;
 • намалена костна плътност и увеличен риск от остеопороза.

Изберете Hyabest®!

Hyabest® – патентованата хиалуронова киселина на Natural Factors, е създадена от японската корпорация Kewpie Group, която произвежда суровини за хранителни добавки. Kewpie е първата в света компания, която насочва усилията си към създаване на хиалуронова киселина за орален прием, която може да бъде също толкова ефективна, колкото и когато се прилага под формата на инжекции!

Hyabest® е високоефективна хиалуронова киселина, чиито прием има съществени ползи за здравето на кожата и ставите! Hyabest® НЕ съдържа изкуствени оцветители, аромати, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, животински продукти, ядки или ГМО! Произвежда се посредством специален процес на ферментация и е подходяща за вегани!

Дозировка: по 1 капсула 1-2 пъти дневно.

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Hyabest® Хиалуронова киселина (натриев хиалуронат) 100 mg 200 mg
Hyabest® (J) (75%) 75 mg 150 mg
Hyabest® (S) (25%) 25 mg 50 mg
Натрий (натриев хиалуронат) 5 mg 10 mg

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!