SCITEC - Creatine Caps

Scitec nutrition

Креатина е най-великата НЕкалорична хранителна добавка за позитивен ефект върху обема на мускулите, АТФ възстановяване, сила и мускулен растеж. Трикреатин Малат е три креатинови молекули химично свързани с едно молекула Малична киселина, като така помага на тялото като го снабдява с енергия. 

250 капсули

Повече детайли

44,00 лв

Креатина в тялото се произвежда от аминокиселините аргинин, глицин и метионин.Малки стойности от креатин се намират в храните като телешко и риба.Нашият продукт помага на тялото да осигури гориво,наречено АТФ(Аденозин Трифосфат). АТФ представлява енергийната молекула на тялото, която осигурява гориво за клетъчната функционалност. По време на анаеробни упражнения съхраненото АТФ се изчерпва бързо.Има лимит на количеството АТФ,което може да се съхрани в клетките по всяко едно време. Съдържанието на АТФ в клетките определя колко дълго ще бъде отделянето на енергия. Суплемента не повишава количеството съхранено АТФ, но определя и забързва скоростта , с която АТФ е заместено от Фосфокреатин от клетките.АТФ е енергията, необходима за мускулната контракция, както и отстраняванено на вредите, причинени на мускулна тъкан поради интензивната тренировка. Ето защо е наложително да приемете в края на тренировката си креатин. Този продукт, консумиран преди тренировка дава на тялото достатъчно креатин да направи достатъчно допълнителни влака за помощ и сила, при зареждане с гориво, вие правите силна тренировка. След тренировката, ATФ депата са изчерпани и е необходимо да са хипер-наситени с креатин и фосфати за попълване на ATФ. Проучванията показват при прием на креатин повишаването на енергията и метаболизма не са единствените факти, но и цялостно подобряване работата на вашето тяло при тренировка.Осигурената енергия от креатина ви дава сила да продължите тренировката си.Издръжливостта също е компонент на тази креатинова формула.

 Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства

Като обикновен креатин вземете по 3 капсули преди въглехидратно хранене. Ако искате да направите зареждаща доза, в зависимост от вашето тегло вземете 2-4 капсули дневно преди храненията, специално преди вашето след тренировъчно хранене за максимум ефект. Заредете за 1-2 седмици, след това намалете приема да поддържаща доза до 1-2 капсули дневно.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!