Creatine Monohydrate

Scitec nutrition

Креатина в тялото се произвежда от аминокиселините аргинин, глицин и метионин.Малки стойности от креатин се намират в храните като телешко и риба.Нашият продукт помага на тялото да осигури гориво,наречено АТФ(Аденозин Трифосфат). АТФ представлява енергийната молекула на тялото, която осигурява гориво за клетъчната функционалност 

Повече детайли

17,00 лв

Има лимит на количеството АТФ,което може да се съхрани в клетките по всяко едно време. Съдържанието на АТФ в клетките определя колко дълго ще бъде отделянето на енергия. Суплемента не повишава количеството съхранено АТФ, но определя и забързва скоростта , с която АТФ е заместено от Фосфокреатин от клетките.



АТФ е енергията, необходима за мускулната контракция, както и отстраняванено на вредите, причинени на мускулна тъкан поради интензивната тренировка. Ето защо е наложително да приемете в края на тренировката си креатин. Този продукт, консумиран преди тренировка дава на тялото достатъчно креатин да направи достатъчно допълнителни влака за помощ и сила, при зареждане с гориво, вие правите силна тренировка. След тренировката, ATФ депата са изчерпани и е необходимо да са хипер-наситени с креатин и фосфати за попълване на ATФ. 



Проучванията показват при прием на креатин повишаването на енергията и метаболизма не са единствените факти, но и цялостно подобряване работата на вашето тяло при тренировка.Осигурената енергия от креатина ви дава сила да продължите тренировката си.Издръжливостта също е компонент на тази креатинова формула.

Съдържание в 1 доза

Creatine monohydrate

(teaspoon of powder) 5000 mg 

Creatine monohydrate

(1 capsule) 650 mg



Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

Разделете вашето тегло на 3 и това е креатина в грамове, който трябва да приемате в зареждащата доза. След това приемайте половината от този грамаж за поддръжка

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!