WEIDER Pure Creatine

Weider

Предназначен за: незабавна доставка на енергия; растеж на мускулна маса; увеличаване на силата; подобряване на тренировката; ускоряване на възстановяването; възстановяване източниците на енергия.

Повече детайли

42,00 лв

Уникално качество от чист 100% микронизиран креатин монохидрат. 

Общото съотношение е съставено за максимално ефективна употреба. Подходящ е за незабавна доставка на енергия, увеличаване на спортните резултати в залата, ускоряване на възстановяването и растеж на мускулна маса. Чрез приемането на чист креатин, креатиновите депа в тренираните мускули се презареждат. Сега можете да повишите интензивността на своите тренировки и да изисквате повече от мускулите си. Положителен страничен ефект: мускулите изглеждат още по-напомпани! Чист креатин е добавка, която се съчетана с тежки тренировки и е помогнала на много спортисти по техния път към успеха. Естествените креатинови запаси се намират в мускулната система. Колкото повече креатин има в мускула, толкова повече вода ще бъде задържана в определената мускулна зона.

Предназначен за: незабавна доставка на енергия; растеж на мускулна маса; увеличаване на силата; подобряване на тренировката; ускоряване на възстановяването; възстановяване източниците на енергия.

  • 100% креатин монохидрат   
  • чист микронизиран = по-добро усвояване, високо качество
  • изключително фин прах - отлична разтворимост
  • увеличава максималната сила и ефективността
  • увеличава обема на мускулните клетки
  • позволява по-интензивна тренировка

Тренировъчна фаза:

  • Силова фаза на изграждане
  • Изчистваща фаза

Характеристики на продукта:

  • Повишаване на мускулната маса и силата
  • Зaпазване на водата в мускулната система

Препоръчителен прием: Разтворете една чаена лъжичка 3 гр в 0,2 л нискокалорична напитка, най-подходящото време за приемане на този шейк е преди закуска.

Основен прием:  5 г (2 равни чаени лъжици) 30-60 минути преди тренировка.

За стимулиране растежа на мускулна маса: 100 мг на всеки 1 кг от теглото (7 г за човек с тегло 70 кг). Приемът може да е по-висок в зависимост от времето на тренировка и кондицията (5-25 г).

Период: Шест седмици след това направете почивка от две до четири седмици!!

Важно: Продуктът не е лекарствено средство и не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се превишават препоръчваните дози.  Не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени.  Не съдържа вещества с характер на допинг. Производителят и вносителят не носи отговорност за вреди, настъпили поради неправилно съхранение или употреба.

  за 100 гр. за 1 доза - 3гр.
Енергия 0kj/0kcal 0kj/0kcal
Протеин 0 гр. 0 гр.
Въглехидрати 0 гр. 0 мгр.
Мазнини 0 гр. 0 гр.
Кеатин Монохидрат 100 гр. 3000 мгр.
0т които чист креатин 88 гр. 2640 мгр.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!