Creatine Matrix / Five Stars

OstroVit

OstroVit Creatine Matrix / Five Stars ***** е висококачествена хранителна добавка, която е създадена, за да подпомогне мускулния растеж, да увеличи регенерацията и енергията за по-дълги, по-ефективни и по-тежки тренировки!

300 грама, 30 Дози

Повече детайли

27,90 лв


Продуктът съдържа 5 вида креатин, които биват:

Креатин монохидрат - увеличава силата и тренировъчната издръжливост. Той причинява задържане на вода в мускулните клетки, създавайки идеална анаболна среда.

Три-креатин малатът подпомага изграждането на чиста мускулна маса и увеличава силата и ефективността на тялото. Повишава ефективността на тренировките, ускорява регенерацията на мускулите след тренировка и забавя ефекта от умората.

Три-креатин цитратът намалява чувството на умора по време на тренировка и намалява разграждането на мускулната тъкан.

Креатин хидрохлоридът има анаболен ефект, подпомага изграждането на чиста мускулна маса и увеличава силата, и ефективността на тялото. Подпомага процеса на намаляване на мастната тъкан, повишава ефективността на тренировките, ускорява регенерацията на мускулите след тренировка и забавя ефекта от умората.

Креатин пируватът е комбинация от креатин и пировиноградна киселина, като подпомага покачването на чистата мускулна маса, допринася към силата и подобрява ефективността на тялото.


Ползите от OstroVit Creatine Matrix / Five Stars ***** биват:

Повече сила и тренировъчна издръжливост;
• Креатинът участва активно в ресинтеза на нашия гликоген;
• Ускорява процеса на мускулна регенерация след тренировка;
• Забавя процеса на умора на тялото;
• Помага в изграждането на чиста мускулна маса;
• Подобрява физическите резултати;
• Отлично качество;


Начин на употреба: приемайте по (1 доза = 10гр) от OstroVit Creatine Matrix / Five Stars ***** разтворена в 100-150 мл вода, в тренировъчните дни след тренировка, а в почивните сутрин на гладно.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!