L-Carnitine

Body World Group

Скоро в наличност !

BWG L-Carnitine 2000mg. 100 caps.

Л-карнитин спомага топенето на мазнините и редуциране на телесното тегло. Най-добре е да се приема преди тренировка и преди лягане. 

Повече детайли

25,00 лв

Немската компания BWG предлага своя продукт  L-Carnitine 100.000mg 100% Pure.  Л-карнитин е основно разположен в мускулите и е основен транспортер на мазнините в митохондрията.
Митохондрията е мястото , където се произвежда енергия в клетките така, че тялото да функционира правилно. Енергията е произведена , когато мазнините се горят в митохондрията. При по-интензивните тренировки има голяма загуба на карнитин,поради това количествата карнитин трябва да се възстановят бързо за да остане тялото тонизирано и здраво.
 

L-карнитин е естествен витамин антиоксидант, който има значителни положителни ефекти в производството на енергия на тялото и нормалните функции на мозъка. Карнитинът е по-специално отговорен за транспорта на мастните киселини в митохондриите, където те се използват за производство на енергия. Въпреки, че той играе важна роля в енергийния метаболизъм, няма специфично изискване за диети. Той не се счита като основна хранителна съставка главно, защото нашето тяло може да го произведе само.

Един от най-разпространените приложения и най-търсените L-карнитин ефекти е способността му да предизвиква загуба на тегло. L-карнитин помага при окисляването на мастните киселини, когато ви транспортира мазнините разпределени по тялото и се трансформират в енергия. Мастните киселини обикновено не са в състояние да проникнат в митохондрията (когато те са изгорени), но L-карнитина улеснява това транспортиране. Този процес прави L-карнитин ефективен при загуба на мазнини и намаляване на теглото.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

Употреба: 2 капсули 30 минути преди физическо натоварване.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!