Carni Tropic Pure

Soul Project Labs

Carni Tropic 2000 един наистина чудесен, бърз и ефикасен продукт, който ще спомогне на организма Ви да се отърве от нежеланите мазнини по-бързо.

20*25ml.

Повече детайли

35,00 лв

Soul Project Labs Carni Tropic 

L - карнитин е ключов елемент, подпомагащ последния етап на разлагане на мазнините. Той транспортира свободни мастни киселини до местата на тяхното окончателно окисляване                  (митохондриите), където енергията се съхранява и освобождава , което значително подобрява капацитет а на организма за по-продължителни тренитовки. Ефективното освобождаване на свободни мастни киселини гарантира, че те няма да се съхранят отново във формата на триглицериди  и да  увеличат обема на мастната тъкан . Добавянето на витамин В6, който е компонент на много ензими , участващи в метаболитните процеси, а и  също така  активно участва в преобразуването на въглехидратите  и  разлагането на мазнините, допълнително повишава притока на енергия . Витамин B6 е необходим при производството на хемоглобин и участва в създаването на антитела, като по този начин подобрява имунните сили на организма.

Taurine увеличава чувствителността  на тялото ви към инсулина и повишава протеиновия синтез.

Холин и инозитол действат като липотропни агенти, които играят важна роля в метаболизма на мазнините в черния дроб и емулгирането на мазнините в тялото . Холинът е предшественик на невротрансмитера ацетилхолин , което е от съществено значение за нормалната мозъчна активност.

Зеленият чай от своя страна  насърчава контрола на телесното тегло чрез увеличаване на скоростта на метаболизма и контролиране на апетита.

Някои от неговите ползи са:

- повишаване на телесната температура

- разтваряне на молекулите на мазнините

- ускоряване  премахването на мазнини от тялото

Horse Tail е едно от най- диуретичните растения в природата , което засилва  метаболизма ни и спомага за по-бързото изхвърляне на  токсините.

Комбинацията на всички тези съставки прави Carni Tropic 2000 един наистина чудесен, бърз и ефикасен продукт, който ще спомогне на организма Ви да се отърве от нежеланите мазнини по-бързо.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

Употреба:

1 доза 30 минути преди тренировка

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!