Z-KONZEPT L-Carnitine Chromium

Z - Konzept Nutrition

L – карнитина има функцията да транспортира мастните киселини в мускулната клетка и след това в митохондриите. Мазнините могат единствено да бъдат изгорени в митохондриите, които са централите на клетките.  Така че L – карнитин е от съществено значение за изгаряне на мазнини по време на диета или интензивна тренировка.

Повече детайли

35,00 лв

Детайли за продукта:

Налице е продължаваща дискусия дали L – карнитиновите добавки могат да увеличат L – карнитина в обмяната на веществата където това е неоходимо. Ние ПРЕПОРЪЧВАМЕ: Пробвайте уверете се сами и усетете разликата. Ние използваме единствено най – високото качество на L– карнитин: Carnipure. Комбинирахме  L – карнитин с един важем микроелемент хром. Хрома е ядрото на така наречения „глюкозен толеранс фактор” (GTF). GTF регулира нивата на кръвната захар и усвояването на глюкозата в клетките. L – carnitine 100.000 chromium е комбиниран с мерителна чашка за да може да измерите точната доза. Препоръчваме ви 20 мл, което е 2,000 мг L – карнитин и 20 µг хром за постигане на правилните резултати.

Състав:

вода, L-карнитин (10%), окислител (млечна киселина), ароматизатор, консервант (калиев сорбат), подсладител (натриев цикламат, ацесулфам К, захарин), хром хлорид.

Препоръчителен прием:

20 мл на ден чист или разреден с вода. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Да не се използва като заместител на балансираното и разнообразно хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за малки деца.

Стойност:        

100 мл

% ПДД

За 20 мл

% ПДД *

Енергия

16,0 KJ

3,7  kcal

 

3,2 KJ

0,7 kcal

 

Мазнини от които наситени

<0,1 гр

<0,1 гр

 

<0,1 гр

<0,1 гр

 

Въглехидрати от които захар

<0,1 гр

<0,1 гр

 

<0,1гр

<0,1гр

 

Протеин

<0,1 гр

 

<0,1 гр

 

Сол

<0,1 гр

 

<0,1 гр

 

Хром

100 µг

250

20 µг

50

L - карнитин

10,000 мг

 

2000 мг

 

%ПДД(% препоръчителната дневна доза)

 

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!