L-Carnitine 1000-Л-карнитин

Pure nutrition

Pure Nutrition L-carnitine 1000 ви предлага компактна капсула с ударна доза от 1000 мг. Най-предпочитаният суплемент за топене на мазнини вече е по-удобен за носене и поглъщане.

 60 капсули

Повече детайли

37,00 лв

Л-карнитин е аминокиселината с определяща роля при енергийното осигуряване на организма. Той транспортира мастните киселини с разклонена верига до митохондриите – енергийните центрове на клетъчно ниво. Тук те се изгарят и осигуряват клетъчна енергия, захранваща целия организъм.

Отпадните вещества се изнасят обратно от аминокиселината, с което се гарантира здравето на клетката.

Така мазнините – включително подкожните – се топят по най-полезния за тялото начин и не се налага да се разграждат протеини за енергия. Това благоприятства изграждането на мускулите, способността им да преодоляват умората и да се възстановяват. Благодарение действието на аминокиселината те са богато снабдени с кислород, а образуването на млечна киселина при тренировките е минимизирано. Предпазени са от травми.

Л-карнитин е много харесван сулемент, защото превръщайки ненужните мазнини в енергия, той повишава общата издръжливост на тялото и повдига жизнения тонус. Намалява апетита, снижава кръвната захар и повишава инсулиновата чувствителност. 

BB-Team ви предлага продукт, който ще отговори на високите ви очаквания. Pure Nutrition L-carnitine 1000 се изработва от най-чистата, качествена и ефективна суровина на пазара – Carnipure. Тя се осигурява от водещия в бранша швейцарски производител Lonza. Така имате най-добрата гаранция, че получавате точно това, което търсите и което ви е необходимо.

Купете сега своята добавка карнитин и ще можете да я пробвате още след ден!

Приемайте между 2 и 3 г л-карнитин дневно. 1 капсула от продукта съдържа 1 г л-карнитин.

Можете да разпределите общият дневен прием на няколко такива. 1 капсула можете да приемете сутрин след ставане от сън, една по обяд или преди вашата тренировка и една вечерта, преди да си легнете.

Съставка Количество % RDA*
Дозировка
Доза 1 капс. ±
Дози в опаковка 60 ±
Заменими аминокиселини
Л-Карнитин (L-Carnitine) (Carnipure™) 1,000 mg ±
* Дневната доза (RDA) е съобразена с хранителен режим от 2000 ккал дневно.проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!