Дамски цветен олимпийски лост

Iron Inside

 Дамски цветен олимпийски лост / 15кг – IRONINSIDE Ви представя един от най-добрите артикули от категорията фитнес оборудване и аксесоари специално разработен за жени.

Повече детайли

350,00 лв

Лостът, който предлагаме издържа на голямо натоварване, тестван и доказан. С времето изградихме доверие сред доста доволни спортни клубове и фитнеси, които тестваха и потвърдиха уникалното качество на тези лостове.

Лостът изгради името си сред едни от най-добрите клубове по силов трибой в страната, позволява използването на големи тежести благодарение на специфичната си структура. Това, което Ви предлагаме не е характерният за пазара твърд и евтин олимпийски лост. Този лост ще ви позволи да подобрите постиженията си на всички движения.

Дамски цветен олимпийски лост / 15кг е с перфектен гриф осигуряващ надежден хват и предотвратяващ нежелано изхлузване при употреба. Няма нищо по-хубаво от увереност и сигурност по време на изпълнение на дадено упражнение. Това Ви гарантира този продук! Може да бъдете спокойни, че освен качество, той може да Ви предложи и сигурност за постигане на желаните резултати.

Ние от IRONINSIDE се стремим да Ви предоставим едни от най-качествените фитнес и кросфит аксесоари, на достъпни цени. Заставаме твърдо зад качеството на продукта и гарантираме, че сте останете доволни от предлаганият от нас олимпийски лост.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!